Tandläkarstrul.... typ

Så struligt det kunde bli, när jag bara ville göra det lätt.
Jag hade fått en kallelse till min gamla tandläkare (hittade nu när jag städade, tid i övermorgon så det var ju tur att jag hittade den!) och tänkte ringa och säga att jag skulle byta eftersom vi flyttat. Lämnade ett meddelande på telefonsvararen och blir uppringd strax efter.

Dom har en väntetid på 3 år så du kanske ska ha kvar din tid här? Dom kommer ändå hänvisa dig hit. Att jag vet det är för att vi har ju lite sammarbete och jag vet att dom har skickat patienter hit.
Fast förresten, du är ju bara 19 så du räknas ju fortfarande som barn och då kanske det är ett annat kösystem.
Ring och kolla med dom, kanske kan du gå här tills du får en tid (om tre år) hos dom.


Så jag ringde upp, kvinnan var nog rätt stressad för jag förklarade mitt "problem". Bla bla, ni ska ha tre års väntetid men jag ville gått hos er nu när jag flyttat. Då säger hon att hon kan ställa upp mig i kö men jag får vänta och bla bla. Ja, lugn och fin tänkte jag och sa att jag var 19.
Ja men dååå räknas du som barn, det är lite ont om tid innan jul men efter helgerna finns det tid. Jobbar du eller går i skolan? 7 januari har jag tider. 8.50, 10.30, 14.00....

Jaja, jag skulle ju frågat om dom kunde ställa upp Oscar i kö också men jag får väl fråga när jag är där.
Ska bara komma fram och lyckas avboka den jag har i övermorgon, har ingen lust att betala (när jag faktiskt går gratis). Eller fråga om Oscar kan få den? Så kan man säkert inte göra. Hmm, får prata med honom när han kommer hem. Kommer inte ihåg vad det var han skulle göra där.
Jag ska ju bara på en koll (vilket hon fattade eftersom jag sa att jag fått en kallelse, duktig kicka!). Jag har fina tänder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0