Sims

Hanna: Haha ja, jag tänkte att det var konstigt att du missuppfattade så, men så tolkade jag det du skrev som att du menade skit sakerna. Men jaja, nu är vi med!

Ann-Sophie: Kan bara hålla med. Det är ju synd om tjejen och mycket har ju hänt så länge. Men som sagt, skönt om allt är på väg åt rätt håll för henne nu!





Jag installerade Sims i morse. Och fastnade.
Har suttit där hela dagen då jag suttit vid datorn. Hoppat ut lite och läst lite bloggar och Facebookat ibland, men annars har det vart Sims för hela slanten.
Och lite SMS med mamma och Carina. Mamma berättade att dom får behålla sina jobb (både hon och hennes man jobbar på Volvo) så det var ju fruktansvärt skönt att höra! Man försökte ju tänkta positivt och sådär, men man kan ju aldrig veta helt säkert. Men nu vet vi!
Och Carina slängde lite tider omkring sig, hehe. Ne men imorgon och torsdag eftermiddag blev det jobb. Gott att komma iväg till verkligheten igen. Och se vilka som jobbar och träffa dom. Sen är det ju jobb i helgen också. Med alls vår Pippi!

Sen kom jag på när jag svarade på Ansos kommentar. Jag tänkte skriva "Det är ju synd om tjejen, hon är ju bara 27 år - bara barnet". Fast kanske inte "bara barnet" som i jätte liten, men så ung ändå!
Sen tänkte jag, men hon är 27, snart 30. Är man bara barnet då? JA! Haha, vet inte om det är för att jag snart är 20 själv som 27 inte känns så gammalt, men när man var typ 14-15 så var ju 27 snart dags för pension, haha.
Sen tänkte jag att om Anso kommer in och ser att jag skrivit om Britney som är 27 och bara barnet så blir hon glad och tar det som en komplimang till sig själv, hehe.

Ne, nu ska jag återgå till Sims igen en liten stund innan vi säger natti natti.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Kul att läsa det om din mamma ju! Fan vad gott :) Det är hemskt att leva i ovisshet!

2008-12-09 @ 10:03:35
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0