Say it isn't so

MrL: Jaja, men du gnällde ändå. Men visst var du duktig ibland också.





Okej, jag är sjuk. Det bara blev så.
Jag har ju varit lite småsnuvig och vaknat och haft ont i halsen, men så har det varit många gånger innan. Men nu så. Igår kväll (eller i gårkväll) hade jag så ont i huvudet så jag skrek när jag la mig i sängen. Som om man tryckte på ett blåmärke, bara att jag la ner huvudet på sängen. Varenda rörelse gjorde ont. Mamma mia tänkte jag.

Och för första gången har jag upplevt det folk säger som "det känns som sandpapper i munnen", när man är torr i munnen alltså. Har aldrig förstått det riktigt innan, tills i natt.
Jag har tydligen behövt andas väldigt mycket, och eftersom det inte går att göra genom näsan fick det bli genom munnen (när jag sovit alltså) och därför har jag vaknat flera gånger och typ inte kunnat röra tungan för den var så torr.

När jag vaknade sista gången, för att Oscar skulle gå, var hela munnen ner i halsen så torr och det gjorde ont att andas. Sandpapper på högsta nivå, det mest ofina som bara går!
Så ja, jag kan väl säga att jag är sjuk då. Även om jag förnekade det igår.

Och dessutom har jag ont i typ varje del i kroppen. Är helt slut och trött och börjar få ont i fingrarna av detta "lilla" inlägg. Host host ja, precis. Ont i huvudet och jag vet inte vad.
Men det ska inte hindra mig! Här ska städas, tvättas, strykas och julas! Första tvätten snurrar, ett par gardiner är uppe, en disk ligger i blöt. Hmm ja, så var det ju bara resten kvar sen.

Kommentarer
Postat av: Jasas

SÅ tråkigt att läsa! Du måste bli frisk snart, tycker jag! Jag andas alltid med öppen mun när jag sover, hahaa.

2008-12-01 @ 21:33:05
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0