Så tröttsamt

Hanna: Ja det är riktigt gott! Tycker bara så himla synd om dom som fått gå - kul jul och nyår liksom! Usch, har vart jobbig tid och det fortsätter ju för dom som "inte klarat sig".





Jag blir så less. Ibland vill jag bara göra allting själv, tänk om jag jobbade på alla ställen och fixade allt åt alla, så mycket bättre allt blivit!
Ne okej, det hade blivit mega långa väntetider eftersom jag bara är en och ska jag ha alla jobb så går det inte, det vet jag. Men man kan ju drömma, eller hur? Eller så har jag bara jobb som rör mig, och hjälper bara mig? Det hade vart nåt.

Som nu, väntar vi på svar från Swebus. Kom på nu att jag inte skrivit om hur det gick när vi skulle åka hem från Algots kalas, men det var en resa i sig (mouahaha) och vi mailade faktiskt och klagade sen. Det skulle ta tre arbetsdagar, vi mailade i tisdags och har inte fått nåt svar än.
Sen skulle vi avboka biljetter som blivit fel men det gick inte(?) så vi fick ringa. Det var i torsdags och dom skulle återkomma innan veckan var slut. Nu är det tisdag. Så tröttsamt.

Och jag vill inte ens gå in på allt vi väntar på med lägenheten. Okej då, då gör jag väl det då. Dels väntar vi ju på en del grejer som skulle göras efter besiktningen (sa jag att vi flyttade in 1 juni?) och saker han skulle fixa innan/efter sin semester (som han gick på nångång runt vecka 30-32).
Sen felanmälde vi nåt i augusti som en månad senare blev avskriven utan att nån vart här. I tisdags felanmälde jag allt som är kvar (åtta punkter) och väntar på att nån ska komma hit.

Tänk så snabbt och lätt allt gått om jag bara fick göra det sjäääälv. Okej, nu väljer jag att inte göra sakerna i lägenheten (typ skruva upp en stolpe i klädkammaren, svårt att göra själv) för att jag är sur för att han skitit i det så länge.
Men annars, haha. Aja, så kan det vara. Bäst att börja med maten snart så jag kommer iväg till jobbet. Pratelitjöta lite mer med Putti först bara, hihi.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Vi har verkligen samma problem med våra idioter till Hyresvärdar!! Ska vi smiska dem på fingrarna och låta dem stå en dag i skamvrån??

2008-12-09 @ 19:34:43
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Jasas

Dålig stil av värden, verkligen! arg. Jag hade ringt och skällt ut honom för längesen, HAH. Eller nej, Björn hade nog stoppat mig före :P



Ja det är synd om dem som blivit varslade. :|

2008-12-09 @ 20:03:52
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0