Nu är det jullov

Hanna: Du tänker så du, det gör inte jag hehe.





Såå, nu är vi hemkomna från avslutningen. Var lite kul och mysigt men inte alls vad mina fötter önskade. Inte, inte alls.
Ska sitta nån halvtimma här nu innan vi beger oss mot shoppingen, bestämde att ta bussen så vi är inne 11.30 för annars hade vi fått gå om en liten stund, och det orkade vi inte.
Dessutom säger Oscar att det är lunch (alltså mycket folk) på Oskars till 12-13 nån gång så då behöver vi ju inte åka för tidigt när vi siktar på att äta där, efter lite shopping. Men vi har änna dagen utstakad, vi går av där, går dit, shoppar där, äter, åker till jobbet och sen hem. Pice of cake!
Så länge vi hittar allt, mummel mummel.

Sen kom jag att tänka på avslutningen, jag såg i alla fall tre-fyra "stora" eller "återkommande" kunder. Plus Lasse (inte så konstigt eftersom hans dotter går i Korvas klass) som jobbar här fast på ett annat område så pappa känner honom, plus mina kusiners kusin.
Och en gammal granne och tydligen är Korvas lärare en gammal granne också. Hujeda mig vad jag kände igen folk! Synd att det inte var min skola bara. Fröknarna hade nåt upptåg och det var kul och sådär, men sånt (tycker jag) brukar man uppskatta mer om man känner folket/har lärarna.

Fast bäst var att rektorn (som jag i och för sig haft som rektor också, så där har vi en till) sa i början att när den samlingen var slut, var det jullov. Sen när det var på väg att bli slut säger han det, att det snart är slut, och alla barnen skriker "neeeeeej!!!" haha. Nej, usch, ge oss inte jullov!
Smart som han är säger han sen "Men bli inte ledsna, snart är det sommarlov!" Men vill dom inte ha korta jullovet, vill dom ha långa sommarlovet då? Aja, var bara lite kul och gulligt.

Well, any way, tänke läsa lite andras bloggar innan vi beger oss.
Äta lite känner jag också, när lunchen dröjde så. Men hoppas vi får en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Kanske bara är jag som vill besvara viktiga frågor på msn då :)



Roligt det med loven, haha.

2008-12-19 @ 18:31:20
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0