God natten

Ne, jag går nog banne mig och lägger mig. Oscar sa precis att han tänkt göra det strax, och jag är så trött! Och tror ni jag fick nåt godis? ! För att jag valt att leva med en ond man.
Dumma, dumma, dumma mig.
Så istället för att vänta på att ögonen går igen av sig själva här vid datorn, och inte orka läsa bloggarna jag försöker läsa (fick anstränga mig för att läsa Hannas blogg, annars brukar dom gå att läsa hur sega alla andras än är) så jag kände det var bättre att återkomma imorgon när jag orkar läsa.
Så, jag sparar det bästa till sist - igen!

Sen ska vi dessutom upp tidigt imorgon på vår lediga dag, igen. Fast det är bra på ett sätt, eftersom vi ska handla och då är vi redan igång och iväg tidigt. Så blir man inte så sen.
Men Korvas skulle ha avslutning på skolan imorgon, och ville ha med mamma. Hon kanske inte kan stanna hela tiden så jag erbjöd mig att följa med, så kan jag vara med hela tiden.
Och eftersom Oscar bara hade julbord på skolan imorgon, struntade han i det och då frågade jag om han också ville följa med, så så blev det! Runt 7.45 möter vi dom imorgon, så det blir till att gå upp tidigt!

Men det är det värt, ska försöka komma ihåg kameran, och kommer den med ska jag försöka komma ihåg att fota.
Och seeen, blir det julklappar! Som jag väntat, oj jösses! Men nu, vill inte kroppen sitta här mer så jag säger natti natti och hörs imörra!

Kommentarer
Postat av: Jasas

SÖT! Vi skrivs imorn :D Varför har du inte svarat på frågan som jag ställde på msn igår, eller om det var i förrgår? :P

2008-12-18 @ 22:04:39
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0