Förlåt då!

Jag tror bloggen hatar mig för att jag sa att jag skulle sätta lösen på den.
Hela morgonen (typ 20 minuter?) har jag försökt logga in och jag skriver i mail och lösen som vanligt och ska logga in. Då kommer det upp en sån där ruta som när man går in på nån som har lösen, haha!
Så jag tänkte, jaja ingen skada skedd jag testar med mail och lösen igen. Naj, gick inte.
Men nu så, haha!

Nu är det typ fem timmar kvar tills Oscar kommer hem. Jag funderar på att i alla fall ha hunnit gå igenom städskåpet innan han kommer. Så får vi se på resten sen.
Så gott att han är hemma så tidigt så hinner man med saker under dagen. Annat när man kommer hem som jag, runt 20-tiden, blir liksom inget gjort sen då. Men än mat, slapp och sova.

Och appropå sova, SÅ gott med nya sängkläder. Och jag som gått och tänkt blä för att det "bara är vanligt bomull", det var mjukt och gott ändå faktiskt.
Men till jul ska vi ha bomullssatin och det är sååå gott. Älska, älska. Speciellt med vår säng och vårt täcke, känns som man sover på moln.
Och så passade vi på att boka tvättstuga så på torsdag ska vi förmodligen tvätta täcket och kuddarna och alla gardiner som blev. Lite lättare att göra det där, även om det går här också.

Ja, god morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0