Det rullar på

Ann-Sophie: HAHA, jaa kan vi inte göra det?

Hanna: Mja, lite är det ju mitt fel (känns det som) eftersom jag inte sagt till innan. Men samtidigt, det han "glömt" är ju inte mitt fel. Blöö, hata hyresboende. Hah, tur att du har Björn, men ibland får man bli arg och skälla och klaga.





Uj uj, Jenni är trött. Märks att jag bara jobbade en dag förra veckan, haha!
Men denna veckan är rätt nice. Är ledig måndag, onsdag och fredag sen jobbar jag övriga dagar. Tisdag och torsdag 15-19.15 och sen kortis helg. Lördag 10.30(9.45)-15.30(16.15) och söndag 11(10.45)-15.00(16.45) så det är nice.
Där emot nästa vecka, hujhuj!

Måndag: 14-20.15
Tisdag: Ledig
Onsdag: 11-20.15
Torsdag: 11-20.15
Fredag: Ledig (julshopping)
Lördag: 11-16
Söndag: 11-15

Sen fortsätter det in i veckan efter med 12.15-20.15 på måndagen, skulle jobbat samma på tisdagen men sa att jag ville vara ledig eftersom det är dagen innan julafton (iiiih!!) så jag vill hinna fixa och packa eftersom vi åker då.
Har för övrigt sagt runt 9-tiden på julafton för pappa och mamma (och dom) så det blir gott om tid. Tåget gick inte förän 12.42 så man behöver inte åka förän strax före 12. Gör bra!

Vi försökte kompromissa igår, gick sådär.
Oscar sa att om han får ha riktig gran här hemma (jag är uppvuxen med plast (även om jag, tydligen, haft riktig när jag var liten, liten) och tycker det har sin charm och bryr mig inte så noga) så firar vi jul här, i fortsättningen. Eller varje jul sa han nog, för att sen ändra till att vi bara åkte dit var femte år eller sådär.
Så jag tyckte att det var ju bra, har vi riktig gran firar vi här, tjiho! Då kom han på vad han sagt och tog typ tillbaka det, haha! Jag bryr mig som sagt inte så mycket, tycker bara det känns så bökigt med riktig gran.

Men men, vad gör man inte för kärleken liksom? Men en sak är säker: NÄSTA ÅR FIRAR VI JUL HÄR!! Vi har sagt så många gånger att vi ska fira hos oss ("När vi får barn firar vi bara jul hemma hos oss, dom som vill se oss får komma hit. Vi ska INTE flänga runt!") men det slutar ändå med att vi åker och firar med min familj.
DET är jul för mig. Det har vart samma så gott som alltid, jag hatar att inte få fira jul som jag "vill" även om det så klart ska bli kul att fira jul där också. Och som sagt, för Oscars skull.
Förra året sa vi att vi skulle fira hemma i vår lägenhet, den som vill får komma. Mouaha, några dagar innan bestämde vi att åka med och fira som vanligt! Usch, jag är så mjäkig med det där.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag håller med Oscar, KLART ni ska ha RIKTIGT GRAN!!! Luktar ju jul!!!! Så nu var det klart....:)

2008-12-09 @ 21:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0