Då vare dags igen

Sitter här i handduk, ny duschad och go. SÅ skönt det var när man slapp stå och agera dushstång själv och hålla dushen hela tiden! Och sen stänga av vattnet och lägga ner den medans man behöver båda händerna, huga!
Men det är gamla tider nu, nu kan jag duscha hur mycket och länge jag vill. Får nog börja räkna med att en dusch tar en timme nu istället för en halv (även om det oftast är 15-20 minuter). Det tar ju lite längre tid när man kan stå och gotta sig i det varma och stå och fundera och sådär, utan mjölksyra i armarna.

Så nu har jag gott om tid. Över en timme innan jag behöver gå. Lite frukost på det och sådär. Gottans!
Har mycket att prata med Pippi om idag. Vi tänkte vi skulle tagit över lagret idag för att kunna ta lite tuppis där, haha. Klockan var väl runt 1.30 när hon sa god natt igår och närmare 2 när Oscar kommit och lagt sig så vi kunde sova, gäsp.
Men det vi skulle prata om var måndag. Jag är lite orolig, men jag får helt enkelt sitta på/med Oscar hela kvällen så går det bra. Hon bjöd nämligen in oss att sova över på måndag.

Vi stänger båda på måndag, så antingen skulle Håkan hämta Oscar innan eller så skulle han ta bussen och komma ner innan vi stängde. Sen blev det köttfärssås och skoj på kvällen. Och Oscars chaufför bor ju inte långt ifrån Pippi (han bor till och med innan, om man räknar åt vilket håll dom åker till skolan) så det är ju bara för honom att plocka upp honom där på tisdag morgon, guttans.
Och både jag och Pippi är lediga på tisdag så det blir gör bra. Får väl se om hon får jobbabstinens så vi måste gå ner sen, haha! Men det är ju gott när ingen har nån tid att passa eller nåt, av oss då. Och övriga i familj Pippi går ju på som vanligt. Ungarna till skolan och Håkan till jobbet.

Så det ska bli skoooj. Men nu är jag gör hungrig.
Marie var uppe med barnen så vi har hunnit tjattra en liten stund här nu. Men få säga bye for now och sätta mig och äta. Har ju dessutom en tid att passa. Och inte glömma att kolla ut hur gatorna ser ut.
Isgata eller normal gata? Det återstår att se. Bara att isgata tar ju lite längre tid. En anledning till att inte gilla denna årstiden, mööp. Plus att man så gärna vill ha snö men ändå kommer inget så är man ledsen för det. Och kommer det försvinner det på en liten stund. Jaja, skit samma.
Frukost var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0