Advent på riktigt

Hanna: Det är ju tur att jag är positiv nån gång ;) Jorå, nån gång ska jag väl bli frisk igen. Hoppas det går över fort för både mig och er lille man! (Och nu läste jag ditt mail så jag förstår vad du menar med det med positiv.)





Nu känns det som vi har jul hemma. I alla fall i köket och lite i sovrummet.
Och det bästa är att jag har fotat som en galning idag! Enda jag missade var före gardinerna i köket, men annars tror jag att jag kom ihåg allt! Så imorgon ska jag försöka orka och komma ihåg att lägga in bilder. Eller så gör jag det när allt är klart, vi får se.

Det goa var att när vi städade köket fick jag för mig att rensa ut ett skåp vi bara har massa bröte i. Eller rensa ut är väl fel, men städa mer. Slängde en del men fick massa plats eftersom det inte låg så mycket skräp längre. Plats för mer!
Men i alla fall så fick vi rensat gott i köket och bestämde att ta alla skåp och sånt imorgon.

Sen har vi städskåpet och klädkammaren på G i planer över saker vi måste göra här hemma (som går utan att... köpa saker eller fixa eller nåt, som bara går att fixa på studs) och sen är det tv-bokhyllan. Och det ska vara klart till jul, jajjemen!
Ser ju bra ut i alla fall, jag är egentligen ledig till nästa helg, men ska in och jobba på onsdag. Men det blir nog rätt lugnt kan jag tro nu.

Om inte annat så blir man ju så taggad och glad när det blir fint så då får man ju ork även om man egentligen inte har så värst mycket av den.
För det blir ju massa lättare sen vill typ våren när vi ska fixa här, om allt annat är i ordning och man slipper ta det också. Sen är det bara förrådet kvar, och efter att vi var där och stökade idag känns det inte lika hopplöst. Känns riktigt bra faktiskt.

Ne, nu är jag på hugget och igång, hej och hå!
Har visst varit lite nere (i bloggen) det senaste men nu är jag tillbaka känner jag! Känns bättre efter beslutet om att sätta lösen (hade väl kommit tillbaka så småningom också) så ni ska här bli bra.

Och egentligen, så skiter jag i om det blir en-två personer som svarar, eller om ingen skulle göra det. Jag skriver ändå för mig själv (som alla andra bloggare) och gör detta för att jag tröttnat på folk som springer här men inte säger nåt. När man ändå läser, så kan man ödsla en liten sekund på att svara. Vet att det är så för alla och sådär, men så känner jag nu.

Nog tjatat, nu ska vi äta lite middag i form av chokladglass (bra va?) och se lite 2½ Men innan vi säger god natt.
Då är vi ny badade/duschade (man gör ju båda liksom) och renbäddat i sängen, me love! Så gottigt. Och när man vaknar är det advent (om man går ut i köket genom klädkammaren och skippar vad som liknar en krigszon som man kan kalla vardagsrum).
God natt, sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0