"Varför lyssnar du på så konstig musik?"

Haha, här sitter jag med älskade Miss Li och gungar. Oscar sitter (så klart) och spelar med Karl. Så hör jag hur han frågar mig "Varför lyssnar du på så konstig musik?" Men han sa det i en sån ton så det lät som Karl skulle frågat (hade han i och för sig redan gjort innan, frågat vad katten vi lyssnar på och Oscar svarade bara att det var jag som lyssnade på musik, hmm) så jag frågade så klart om det var Karl som undrade. Nehej, det var det inte utan det var han själv som undrade. Man tackar, haha!
Kan väl hålla med om att det kanske är lite tokigt, men det svänger ju och är mysigt att sitta och lyssna på så här på kvällskvisten/mitt i natten.

Vi bakade, för övrigt, det vi skulle baka förut. Fyllda chokladmuffins och hallongrottor. Finns en sats hallongrottor till imorgon också, fick inte plats med allt och orkade inte allt. Och så kladdkaka och en annan choklad- och marie kex kaka i kylen.
Imorgon blir det banan, minns inte vad, muffins tror jag. Och vanliga kanelbullar. Och neger bollar, jag glömmer dom jämt.
Så ja, vi har bakat/ska baka! Ska få iväg lite tvätt imorgon tänkte jag också. Jobb kläderna och så, kul när dom är fräscha.

Ska se om jag får med mig Oscar att sova nu. Jag tjoade glatt att det snart var läggdags vid 21.20 och han bara fnyste åt mig! Så jag tittade lite tv, kollade massa bloggar och sånt. Allmänt fördrev tiden alltså. Men nu är jag så trött att ögonen går i kors och jag vill vara uppe typ 9 imorgon så jag tänkte banne mig lägga mig nu!
Så kan han ju tro att han får göra vad han vill, men han ska också lägga sig!

God natt Miss Li, god natt Karl och god natt alla andra där ute!


...förresten Hanna, hoppas ni hade massa mysigt idag! Räknar med bilder imorgon, nu myser ni säkert för fullt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0