Summarium

Kände mig något trött idag, ja. Kom ju hem ganska precis 00 i nat. Folk är ju puckade och ska ut först när man står på en stor, trång parkering. När vi kom dit hade dom parkeringsvakter och när vi åkte blev det kaos. Kul. Tog nästan en halvtimme att komma ut bara för att alla skulle komma först och ingen hört talas om "dragkedjemetoden", ta varannan.

Är fortfarande lika trött på alla tykna kunder. Känner att det dröjer inte länge innan det inte går att hålla tillbaka det, ajaj... Är väl bra om jag är ledig nästa vecka då så man kan vila upp sig och försöka ladda om.
Och nästa vecka är ju vanlig vecka, alla är på plats. Förutom Pernilla, som lyckats skada sig igen. Stackars. Undra varför allt alltid händer henne? Det är så orättivst. Det är inte ofta nåt händer på jobbet/i samband med jobbet men händer nåt så är det Pernilla som råkar ut för det! Stackarn.

Och ja, kan ju nämna att det var riktigt kul igår. Dom var riktigt bra och själva showen var helt okej. Skulle lätt kunna åka nån annan gång också.

Har sprungit över en timme med fadrus och Lena idag och letat utemöbler. Suck. Dom var veligare än veligast men till slut fick vi fixat det. Tur att man tänker till ibland! Det är inte ofta, men när hjärnan väl är med då är den med!
Glömde ringa idag och kolla om dom fått upp det. Får ta det imorgon efter jobbet, hoppas det blev bra.

Och då mys vi hade idag en stund efter jag kom hem. Jag överraskade och köpte med mig grillad kyckling (to moi) och kamben (to Ossis) och baguette och cider. Så tittade vi Weeds och hade det gott. Kände att det behövdes en dag som denna. Så kan vi äta korv och makaroner i helgen om det är så, haha! Ne, men jag känner bara att man måste inte lyxa för att det är helg, och det måste inte vara helg för att man ska lyxa. Speciellt då när jag jobbar helger ibland. Jobbar man så snurrigt och inte bara 8-17 måndag-fredag så tycker inte jag att man "måste" ha mys bara på kvällen.
Likväl som jag kan köpa godis och dricka och mysa med en film på en tisdag om det är så. Inte tisdag, torsdag och helgen då utan bara tisdagen. Nu när det då är så snurri burr. Förr var jag ju sån att fredag=godis och helg=gott. Men icke nu mer. Och bra är väl det, för kommer man inte på nånstans där i veckan att man ska äta gott så kan man ju missa det, haha!

Frågade mamma idag också om hon ville ta en titt på mina byxor. Hade på mig mina jeans som jag köpte för typ ett halvårsen igår. Dom är egentligen lite stora och sitter som två säckar runt benen, det är väl främst därför jag inte använt dom. Men så igår så kände jag att det fanns inte så många andra val. Problemet är att för att få dom knäppta så blir dom som säckar runt benen. Så mamma skulle försöka sy in dom i benen, så dom sitter så där tight som jag vill, hihi! Speciellt nu när mina lår "försvunnit", höhö. Lite skryt men vad katten, jag vet inte vart dom tagit vägen! Och hade jag vetat hade jag ringt och bett dom ta med sig magen också, haha! Ne, men mamma är så snäll och gullig, hon skulle kolla på det på lördag. Så jag tänkte vi skulle traska upp dit på morgonen så hann jag ringa jobbet och fråga om dom behövde mig också. Ska bara komma ihåg att berätta detta för Oscar också, haha!

Jaha, jag börjar känna mig rätt nöjd faktiskt. Nej, en sak till!

Jag är ju lite lätt trött och snurrig, men eftersom jag sov (hela två timmar) mindre i natt så tänkte jag helgalet när jag skulle med bussen i morse.
Tittade inte så noga på när bussen skulle gå, jag har räknat ut nu i efterhand att det borde ha varit typ 37-39 den gick, men att det var framme 47. Så hela tiden har jag tänkte 47, 47, 47... Och tänkt att går jag hemmifrån 35 så är det perfa. Jag blev lite tidig så jag satte mig och väntade och sen 47 kom bussen. Jag gick på och sen stannade busschauffören helt. Och när klockan närmade sig 9.50 kom jag på att jag tänkt fel! Så denna bussen skulle gå 53 och vara framme 2 minuter över! Så jag satte igång och försöka ringa, men det var bara upptaget.
När jag väl kom ner till jobbet, två minuter sen, var Jessica jätteglad för hon hade haft en del struliga kunder och sängleverans, haha! Var bara fyra sängar på en pall, men ändå, själva grejen.
Sen gick dagen relativt fort och det var konstigt att sluta 18 igen efter att ha stängt det senaste.
Så imorgon är det 10-18 som gäller igen. Och jag SKA komma ihåg att ta rätt buss!

Nu tycker jag faktiskt att jag sammafattat, eller fått med (för sammanfattat var väl rätt underdrift) det mesta vad som hänt det senaste. Och fördrivit lite tid. Tror faktiskt jag ska ta och nana strax. Kolla igenom bloggar igen, borsta tänderna och hoppa i bingen. Så hinner jag kanske prata lite med Oscar innan vi somnar.
Så trött man kan vara!

God natt där ute i landet och världen! Sov så gott alla!

Kommentarer
Postat av: frida

har jobbat i en matbutik. där fick man höra ett o annat. sen har jag hört hur folk beter sig när man själv är te o handlar...usch

2008-08-07 @ 21:26:59
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: Ann-Sophie

Bloggsvar: Vi har ca 12 mil till Kållered så det är ju inte jättenära men inte heller jättelångt, haha. Det går rätt fort på E6'an :P

2008-08-08 @ 20:43:02
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0