Otur på hög nivå, blö!

Blö, jag blir inte nöjd. Vill ha min andra dator och fortsätta skriva på DEN! Det blir inte alls bra, jag börjar om och ändrar och suckar. Är ju så sugen på att skriva på den. Fick med mig pennor från mamma igår men har inte alls lust att rita längre, nu vill jag skriva - på just den också! Snacka om att man har tur. När jag ville rita hade jag inga pennor. Nu har jag pennor men vill skriva där. När jag hittar datorn lär jag väl vilja sjunga eller nåt, haha!

För övrigt går jag i julklapp- och födelsedagspresents ångest nu. Börjar redan fundera på vad alla ska ha, jag gillar inte jul och födelsedagar! Och framför allt när dom infaller samtidigt. Från 28 november till 22 februari hinner jag avverka mammas och pappas födelsedar, min och Oscars födelsedagar och vår årsdag och Lena och Mattias födelsedagar - och julafton så klart. Kvar är Anders, Korvas och Puttis födelsedagar. Och 9:e juni är sista dagen och sen är dom avklarade. Kunde man inte spritt ut det liiite bättre? Nu måste man ju hitta födelsedagspresenter till fem, julklappar till hela familjen och "årspresent" inom tre månader.

Men nu tror jag vi får hoppa i säng. Är ju efter läggdags och jag ska ju upp med Oscar klockan 6 imorgon, gäsp. Så sugen jag är på att börja 8, verkligen! Men nu är allt till det normala, fick meddelande från Carina igår.
Först kom "Kan du jobba fredag 13-19.15?" och strax efter "Och kanske 12-17 på torsdag?" hehe, allt är som det ska igen.

Kan lägga mig gott ikväll. Har pratat nån timme eller nåt med Hanna, sen kom Anneli in och nyss kom Putti! Meeen, jag måste ju som sagt lägga mig. Klockan är efter läggdags, no bra alltså!
Men men, en bra idé kan ju vara att sluta tjöta och ta och gå och lägga sig. Ska kika bloggarna först bara, och hoppas på lite mer tid med Putti-mine!
God natt för idag!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Underbart att vi fick snacka av oss lite på msn, Du är guld värd min lilla stjärna! Trist det med födelsedagar :/ Elr trist, men ja när dem kommer så i följd. Från sept fram till feb så har vi också massa.. Min syrra, mamma, farmor, pappa, jag, min faster fyller år mellan sep-dec, sen kommer julafton, Bönas födelsedag också vår bröllopsdag. Puh. Också är det ju Fille's (Mio's kusins) födelsedag i jan också. Och någon mer.. sen är det ingen fram till sommarn, Anton & Matti fyller i juli båda 2. Och angående julafton så köper jag ENDAST till mamma och pappa (jag och min syrra brukar dela), mina 3 kusiner (vi köper mer plojgrejer för 50 kr per person), min farmor (bara något litet.. vad köper man till någon som har allt?) också till Anton. Jag och min syrra har sagt att vi köper julklappar från barnen till barnen, så att säga.. ist för att vi ska köpa till oss. Känns riktigt bra!



Sicken lång kommentar, haha..

2008-08-11 @ 01:17:44
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: frida

åh julklappar! älskar shoppa julklappar och skämmer bort alla haha. Nä men nu är mest syskon barnen som får, mina syskon får bara nått litet runt 200 kr kanske. sen till mamma o pappa brukar jag o mina 2 systrar ge nått stort. funderar i år på att skicka mina föräldrar på en spaweekend :D. de gillar inte prylar utan uppskattar upplevelser bättre och det är roligare att ge.ska bli kul att börja julklappshandlingen :D

2008-08-11 @ 15:48:22
URL: http://mammafrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0