Stora problem

Hur jobbigt är det inte när man vill stänga av musiken för att starta spelet, men det är så bra så man kan bara inte stänga av? Haha, snacka om att jag har problem, men ändå.
Tror jag får lägga in musiken i sims och köra den där igenom. Men eftersom jag ville bygga hus nu så funkade det ju ändå inte. En vecka kvar till Livet i lägenhet och jag är SÅ sugen på att testa!
Hmm, hade min musikspelare varit i kopplad hade jag kunnat köra genom den, men nu går det ju inte.

Idag ska vi leta efter min USB-kabel till telefonen. I söndags fick jag sitta och Blå tanda över dom bilderna jag ville ha till Oscars telefon så fick han lägga in dom på sin dator och sen lägga in dom på min, kul. Jag känner att det vore något smidigare med en egen, för vi har ju så klart inte samma uttag på våra telefoner.

Jisses vad klockan gick, vi kom upp strax efter 8 och nu är klockan redan 11, vad har vi gjort hela dagen egentligen? Tänkte nog snart gå och handla och baka lite mer, haha jag är galen. Ska bli banan och nutella rulltårta och äppelpaj eller kaka.
Och mjölk då, även om jag inte behöver det nu men Oscar vill ju så klart ha.

Får göra mitt bästa för att stänga av musiken nu. Eller be Oscar göra det? Det är ju så bra så det går inte att stänga av, det borde vara en synd att stänga av Miss Li! Man får inte, det går inte, jag kan inte!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, sicka problem du har :P Underbart! (att dem inte är större än såhär menar jag).



Kul att baka, var ett tag sen jag gjorde det nu :D

2008-08-19 @ 15:27:10
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0