Sånt är det

Jaa-aa, så är klockan efter 13 och ännu har ingen Elektrolux-kille kommit med nya spisen. Han har ju iof. 50 minuter på sig att komma innan "tiden gått ut", men det är så tråkigt när dom måste komma precis innan sista utsatta tid när man har nåt att göra på dagen. Hade jag bara varit hemma idag hade jag skitit i när han kom men nu har vi ju ändå en tid att passa eftersom farfar ska iväg sen.
I värsta fall så får han väl komma och så går jag så får Oscar fixa resten. Men det kan ju inte ta allt för lång tid att fixa och ställa in en ny spis? Tycker jag. Så om han då är här senast 14 så har vi ju i alla fall 1-1½ timme på oss, om vi får för oss att göra nåt annat. När man ändå är ute och åker då.

Jag har varit så duktig idag, diskat disken och städat iordning så här är så fint så. Satt och frös och tog på mig en tjockare tröja. Sen diskade jag och svetten nästan rann, haha!
Ja, jag har faktiskt varit och slängt soporna idag också, bara sådär. Brukar ju annars få med mig dom i farten men äh, lika bra att bli av med det.
Jaa, då är det väl bara att vänta då. Här med Fahrenheit eller med TV:n. Det lutar åt Fahrenheit faktiskt.

Kommentarer
Postat av: frida

har han kommit än??

2008-08-12 @ 18:28:21
URL: http://mammafrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0