Röj!

Hannaaa, jag har ringit min mami! Inte för att det hjälpte, men ändå.
Hon mindes att det var vinter sist för hon hade sagt att kylan kanske gjorde så huden blivit torr och därför kliade och hade sig. Men, nu är det ju inte kallt. Men så fiffig som hon är så kom hon på att jag har ju massa Aloe vera här hemma, så jag ska greja lite och smörja in mig med det och se om det hjälper.
Och blir det inte bättre under veckan får jag helt enkelt ringa vårdcentralen, inte mer med det.


Ja, jag är ju så himla duktig! Fick mig ett ryck och röjde igenom garderoben i hallen och fixade in hyllorna där. Började sen med den kaotiska klädkammaren och det blev förbättring genast, jippi.
Sen bubblade jag bort nån halvtimme med lilla mami också då så klart. Tänkte återgå till jobbet nu, skojigt värre när man får ordning och fint. Och hittar saker man inte hade en aning låg just där, haha.
Och så blev det ett längre svar till Hanna än själva inlägget, men det gör absolut ingenting. Nu ska jag bege mig in i klädskogen igen i den djuptaste av djupaste klädkammare.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nej det gör absolut ingenting att svaret blev längre än inlägget - för den var ju till mig, ego :P



Så konstigt! Det är väl typiskt då det kom fram "saker" pga av en viss sak förra gången som inte stämmer överens med denna gången. Hmm.



Jag tänker alltid på dig då det är JYSK reklam på tv:n.. appråpå ingenting elr så :P

2008-08-26 @ 20:14:31
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0