Musik och TV -nostalgi

Aw, så mysigt jag har här. Sitter och tittar på Miami 7 på YouTube. S Club 7's första serie. Sen kommer L.A. 7 och jag såg att det fanns även Hollywood 7 så jag har att göra idag, haha! Och egentligen ännu lite mer men jag är inte säker på om det är serier. Synd att dom inte finns att tanka bara, på YouTube ligger dom ju uppdelade i två eller tre delar. Men men, bättre det än inget.
Börjar bli hungrig här men jag ska se Hem till Gården om 10 minuter och när det är slut ska jag börja med maten så det är klart när Orre-Borre kommer hem igen.
Tiden bara går, fastnar ju i Miami. Får återkomma senare.

Verkar för övrigt inte bli nåt Stefan och Krister för oss på onsdag. Skickade meddelande till Sandra i morse och frågade om hon kunde jobba, fortfarande inget svar. Frågade Rebecca men hon är upptagen. Kuuul. Pappa ringde innan jag fick svar från Rebecca så jag sa att dom kunde lika gärna betställa sina tre biljetter så dom i alla fall kom iväg. Det var tydligen "gult" nu vilket betyder att det är lite platser kvar.
Hmm, Sandra frågar om jag kan ta hennes lördag. Hade jag väl men nu är det min första lediga helg på fyra eller fem veckor. Känner sådär för att jobba då. Får väl fundera på det...

(Glömde spara inlägget förut sååå....) Svarade Sandra att jag var mindre sugen på att jobba när jag var ledig nu i helgen och jobbat de fyra senaste helgerna, men hon skulle ta onsdagen ändå, tjiho! Vi sitter längst bak, på rad 27 men ändå. Ska bli skoj att komma iväg och att se det.
Nu har vi ätit, jag är så snäll. Maten var så gott som klar när Oscar kom hem, köttfärsås och spagetti vilket är precis vad man vill ha när man ståt ute i regnet i ett par timmar. Har städat iordning i köket, gjort redo en disk och hängt en tvätt och startat en ny. Ska fixa lite mer sen, först lite mer S Club. Sen innan Oscar kommer hem igen ska jag göra rent i badrummet och tappa upp ett bad till honom. Tända lite ljus, fixa dricka och lite choklad. Hihi, jag är nog bäst!
Nu blire lite S Club här! Tjiho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0