Krocket hos mami

Sicket mys det blev! Vädret var ju inte riktigt på vår sida så jag bad mamma hämta oss och det gjorde hon väl vid 10-11-tiden, minns inte riktigt. Satt lite och tittade i tidningar och böcker innan hon började titta på byxorna och medans hon fixade dom kikade vi lite TV och Anton spelade så klart dator.
När testningen var klar somnade jag i min fåtölj och sov nån timme eller två, gott det. Sen fick jag byxorna och dom blev så fruktansvärt jättebra! Nu sitter dom som jag vill om benen, och man känner sig typ 20 kilo smalare.
Sen bidde det lite mat, lasange och gott som vanligt. Jag skulle kolla igenom dom kläderna jag hade kvar hemma (var ju bara ett och ett halvt år sen jag flyttade, haha) med publik. Men sen blev bara mamma och Oscar kvar, Anton kom in med godis så vi satt och mös och pratade, hihi. Anton kom in lite då och då och busade, trollungen!

Han tjatade som attans om krocket så det blidde det, tre omgångar. Oscar vann första och sista gången och mamma vann andra gången. Men imorgon ska jag banne mig ta dom, haha! Fick inte in knycket första gången, mamma körde om mig i slutet andra gången och tredje gången gick det bara inte bra.
Så imorgon ska vi upp på fisk-lunch (Oscar får nåt annat, kräsen som han är) och sen grillat till middag. Frågan är hur många omgångar krocket vi kommer hinna? Ska vi ha lite vadslagning, haha.
Sen blire bastu imorgon också. Var inte "förberedd" idag med linsgrejer och rena kläder och sådär men imorgon så! Mys mys! Skönt med en sån här första ledig helg. Sen är ju Carina så gott som tillbaka, det märks haha! Hade två meddelanden som väntade från henne, om att jobba torsdag och fredag. Nu är allt tillbaka till det normala!

Ska se nu om vi ska äta nåt och sen nana. Bidde ju tidig morgon idag, kanske får sova lite mer imorgon, till 8 om inte annat? Säger nog god natt nu, känner att jag har annat för mig än att sitta här, hihi.
Åhh, så blinkar Putti på MSN! Hon är extremt frånvarande, får kolla läget om hon ska vara social eller inte, men bloggen blir det nog ändå inte mer ikväll. Nog tjatat.
God natt och trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Upp med bilderna på bild :P Kul med bastu! Hoppas du nanar gott.. det ska jag gå och göra NU!

2008-08-10 @ 01:47:13
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: frida

åh vad härligt md bastu! spec kalla kvällar är det mysigt att sätta sig i en varm bastu :D

2008-08-10 @ 09:45:04
URL: http://mammafrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0