Kommentarer!

Japp Hanna, Sims är det. Riktigt skoj faktiskt. Hehe nee, jag var riktigt, riktigt seg startad med att fatta hur man gör, och fatta tycke, men nu är jag fast! Kan sitta i flera timmar och bara spela, och dagar. Blev verkligen nåt helt annat nu med lägenheter. Sen finns det ju även ett IKEA-prylpaket, hihi. Nåt för dig, även om det bara ska vara "kopior" men ändå, kul.
Hehe ja dom är inte riktigt kloka ibland, men tur vi har dom! Vad skulle vi göra utan dom liksom? Och det är ju inte precis tråkigt att få ett leende eller en komplimang för "ingenting", hihi.

Hihi ja, det är nästan så man tycker att det är obligatoriskt beteende för en pojkvän/sambo/man (och även flickvän/sambo/fru också!!), Frida. Men man får väl känna sig lycklig att man har det så bra, alla har väl tyvärr inte det.

Ahaaa, där sa du nåt Ann-Sophie! Dom har jag ju så klart sett och hört, hela sommaren! Haha, har inte ens tänkt på att det är McD!
Härligt med rensning! Så skönt att få det gjort, och så duktig man känner sig, hihi. Och man kan ju alltid göra några "fynd", haha.


Tack tjejorna för alla kommentarena, skit skoj att komma in hit med massa kommentarer väntandes! Hoppas jag var duktig och lyckades svara på allt, hihi.
Meeeeeelaaaa, hihi!

Har LIL:at lite mer och det är skojigt värre. Väntar på att min tonåring ska bli vuxen så föräldrarna kan flytta till en flashig lyxlägenhet.
Riktigt, riktigt bra påfynd det där. Det tokiga är bara att dom bor på fjärde våning, så det tar nästan en timme att ta sig ner innan dom ska till jobbet. När meddelandet "Samåkningsbilen kommer om en timme" kommer, då är det dags att börja gå ner, haha. Dom är snabba, verkligen. Kul, eller hur?

Fick satt upp ena hyllan i badrummet idag, inte alls fel ska jag säga! Ville ju ha två men när vi tittade på det så blir det kanske bara en. Ska vi ha två blir det antingen så "trångt" när man ska förbi för dom hänger ganska lågt eller så blir den andra så högt upp så jag kommer inte nå, haha.
Men det är ju ett ständigt problem i denna lägenheten. Jag köper massa grejer i skafferiet hela tiden. Oscar säger alltid att vi har det hemma. Men det ligger så långt upp så jag ser inte, om jag inte står på nåt (vilket jag inte gör så ofta). Så varför inte i badrummet också?
Jag ville egentligen bara ha utrymme att ha typ toarullar, shampoo och tvål, tvättmedel och sånt som behövs i badrummet men kanske inte hela tiden. Vi ska ju ha nån annan lösning vid handfatet för typ sprayer, smink och sånt som används oftare. Vi får väl se vad vi hittar och vad det blir av.
Nu sitter i alla fall hyllan där så om jag skulle vara ledig imorgon så har jag att pilla lite.

Nej, nu tror jag att jag ska LIL:a lite till. Kolla bloggar först så klart, men sen LIL:a. Snart dags att nana ju. Oscar tänkte strax gå och lägga sig och läsa lite, så jag får väl sitta här en stund så han får läst nåt.
Vi ses, grannar!

Kommentarer
Postat av: Hanna

NU vill jag faktiskt att du börjat ta lite bilder! sätter ner foten med händerna på var sida av midjan - NUUUUU!

2008-08-28 @ 10:56:31
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0