Jobba då ja

Haha, Hanna... Får mig alltid ett leende eller skratt av dina kommentarer! Hade jag varit lika duktig på pillning med blogg hade jag nog gjort det istället, men du "inreder" din blogg så inreder jag mina Sims-hus, hihi.

Haha neej, jag är nog villig att hålla med dig där Ann-Sophie! Jag är nog inte riktigt klock nånstans!


Fick veta igår vid 22-tiden att jag skulle jobba idag. Eller ja, hade jag haft mobilen på med ljud hade jag fått veta det tidigare, men jag såg meddelenadet vid 22. Så jag har mest suttit och monterat idag. Köksbord och stolar och tvbord har det blivit minsann. Och imorgon blir det ytterligare ett köksbord och lite annat som ska vara med till kampanjen nästa vecka. Hade räknat med ett SMS om att jobba imorgon också, och det kom det ju.
Så skönt att komma in och jobba, iprincip bara för att montera. Nu är jag ju inte som nån viss annan, som sitter på lagret och monterar och gömmer mig för kunderna, haha. Nej, jag sitter nästan vid kassan Tar ju lite längre tid att montera då, haha.

"Det var länge sen" säger Oscar när han kommer ut från sovrummet. Jaha, vad? "En fästing!" Jaha!! Usch, äckligt är det. Har aldrig haft en fästing i hela mitt liv. Och så kommer han, det var länge sen. Usch blä, men den försvann - nog! Hemska kryp det där. Vad har dom för mening egentligen?

Jaja, jag tänkte bara förklara min frånvaro lite. Hann ju inte skriva nåt i morse riktigt, sen jobbade jag och kom hem och har ätit och myst och självklart LIL:at. Blir nog lite samma imorgon, men jag ska försöka pilla ner nåt eller slänga in en bild eller så.
Nu är det dags att nana känner jag. Speciellt när man ska upp och jobba imorgon (i hela fyra timmar!). Känns så knasigt. Sist jag jobbade var i lördags, så konstigt att gå och jobba nu igen då. Tur att det inte var fyra veckor eller nåt som för dom andra. "Åhh, det var så länge sen jag gjorde det här!" Har jag hört flera gånger dom senaste veckorna, haha. Jaa, men ta inte semester då? Haha.
Jaja, så kan det gå.
God natt och sussa sött!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag fullständigt hatar JYSKmöbler.. dem är ju så jäkla krångliga att ta ihop.. Som tv-möblen vi har uppe i gästrummet nu, urk!



Fästingar är läbbiga, undra vad DEM har för jäkla uppgift här i livet? Hahah.



Godnatt!

2008-08-31 @ 00:24:15
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: frida

vi shoppade den på gekås :D

2008-08-31 @ 07:51:46
URL: http://mammafrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0