Jag lever

Hahaha, förlåååt Hanna! MEN, det är faktiskt så att jag orkade inte fundilera på hur katten man fick upp bilder här (är säkert inte så svårt om jag tror men jag gjorde det lätt för mig) så jag la upp lite bilder för ett tag sen på min bilddagbok, är det okej med dig? Tills jag orkar lägga upp dom här då. Blir ett extra klick på en annan sida, men du får ju lite bilder, hihi.
Och bara för det ligger sidan nere 11-14 idag för underhåll, men då kan jag ju lägga upp lite mer i eftermiddag så får du se då? Är det okej då?


Nu har jag tjötat bort en halvtimme med Pippi. Hääärligt. Dom hade ringt idag igen, men jag hör ju som en kråka så jag fick ju ringa upp igen. Som tur var svarade hon då och hon trodde att Carina bara ville kolla om jag mådde bra och levde. Eller om det hänt nåt annat, så hon skulle hälsa Carina att ringa upp om det var nåt nu.
Fick också veta att vi har en sjukskrivning som kan ta en månad till ett år att bli bra, vilket gör att hon sitter lite smått säkrare. Samtidigt som vi har en annan som är på väg bort, vilket gör Pippi ännu säkrare. Och eftersom jag är den enda "extra" som inte pluggar, så är det ju jag som får ta tider om sjukskrivningen tar lång tid och den andre hittar nytt. Jippi.
Nu önskar jag absolut inte att hon inte blir bra, kan inte alls vara roligt att ha det så och gå och vara sjuk så länge, utan hoppas hellre då att den andre slutar snart så det så sett blir en ledig plats. Då går jag ju på mitt "vanliga", om jag nu har nåt sånt.

Ska strax kika lite Hem till gården och sen duscha tänkte jag. Nåt, antagligen avloppet, luktar skunk så det ska vi undersöka när Oscar kommer hem. När jag vaknade i morse och skulle kissa, kommer in och det luktar uäk! Haha skäller ut på Oscar "Har du baaajsaat?!?!" Men han sa att det kom när han duschade. Så därför tänker jag duscha, haha. Ne men vi får se.
Jag lät i alla fall bli att tvätta idag, vet inte om det är nåt skit där ifrån som kluggat igen eller nåt? Som sagt, vi undersöker det imorgon.

Alltså jag blir lite lätt frustrerad, går in på både hitta.se och eniro.se för att se om det var så dom fick mitt nya nummer (eftersom Pippi lät så förvånad/anklagande trots att jag vet att Carina har det numret) och så ser jag att det är den gamla adressen fortfarande?
Vet att när vi var på banken precis efter vi flyttat så hade dom fel adress men jag trodde bara att dom inte hunnit uppdatera allt än, men nu har det ändå gått två månader, eller i alla fall snart tror vi satte adressändringen från 1 juli. Och fortfarande gammal adress? Typiskt, varför ska jag alltid ha sån tur med adresser??
Och så kollar jag Oscar, han har med sitt nya nummer adress här, med det gamla numret adress i gamla lägenheten men också sin ännu gammlare adress till Västervik! Allvarligt talat, det är ju hopplöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0