God morgon

Glömde ju att ringa henne igår, Hanna. Ska slänga iväg ett SMS istället om en strax (ska bara klia som en besatt först). Haha ja, det är ju inte direkt ett schema man sagt nej till. Kändes som det var med fokus på studier men samtidigt att man får sköta sig själv, skönt det. Och bäst av allt, inga läxor! Haha. Ne, men det ska nog bli bra där.


Jaa, en timme sen han åkte nu snart. Det kliar fortfarande så idag måste jag gå ner och köpa nåt som lindrar, det går inte. Var skönt igår i badet men sen när jag kom upp var det bara åter att klia.
Och han lovade att höra av sig om han kom hem tidigare, haha. Men idag har jag inte tänkt göra nåt. Kanske slänga in nåt lakan eller påslakan i tvätten bara. Och göra iordning tvätten från igår så klart.
Känns som det är myse väder idag. Mulet och trist ute så jag ska nog äta frukost med tv:n strax. Och sen kanske slå på 27 Dresses. Tror det var Hanna som sa att den inte var så bra? Men tydligen har vi inte så mycket annat att se. Och jag vill ju se den, är den för dålig går det ju att stänga av. Och sen har han Hairspray på datorn också.
Lite kul egentligen, han tjatar och tjatar på mig att vi ska se film. Nu är jag sådär jätte super sugen på film och då har han tagit bort det mesta eftersom "jag ändå aldrig vill se nåt". Nehe då.
Gaaah, jag blir tokig!!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Perfektsio ju :)



Men neeej, du får inte glömma att ringa din moti ju! Jag är ju så nyfiken!

2008-08-26 @ 15:50:46
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0