Åskan

Tjoho vad sugen jag blev på att jobba när det åskar ute. Inte så att jag är rädd för åskan eller nåt, men det blir så mörkt och ödsligt i butiken när det är sånt här väder ute. Och så måste man göra saker, haha! Vi sa det igår, att det skulle vara en hel dö dag igår. Det var jättekäckt tyckte Malin för då kunde man ju göra massa inomhus! Jaja, det finns ju att göra. Egentligen är ju det bättre än att bara sitta och räkna regndroppar.
För övrigt så började det helt plötsligt vräka ner. Och ännu mer! Kul för mig som glömde min tröja på jobbet igår. Kan ju inte lämna hur många tröjor som helst där alltså. Blir väl att jag får ha med mig en privat tröja, som jag får hänga med väskan, så kommer jag kanske ihåg den när jag går i eftermiddag.
Efter jobbet ska vi till papi idag. Och eventuellt beställa biljetter till "Stefan & Krister". Är väl inte dom längre men det var vad papi sa. Måste bara kolla idag om nån kan jobba för mig. Säkerligen inte, varför skulle vi få ett par timmars semester på hela sommaren? Pappa sa det igår när jag sa att jag skulle kolla om nån vill jobba för mig. "Ska du ta ledig en hel dag för att åka och titta på Stefan och Krister?" Men med tanke på att vi inte gjort nånting på hela sommaren, förutom en heldag på Ullared, så känner jag att det är tusen gånger mer värt än en usel dag på jobbet. Sen är det väl inte allt för ofta vi får göra saker med dom, så då får man ju passa på när man kan/får.
Tror jag ska återgå till mitt Sims nu. Fick värst über idéen igår (eller, har haft den ganska länge men det var igår jag fick gjort det) och det blev ju så finurligt och bra! Tjiho!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Meh, du får ju berätta vidare om idén :P

2008-08-03 @ 23:56:23
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0