Kvällen och imorgonen

Nu har vi shoppiloppat! Imorgon ska vi ha eftersläntskalas med pappa och Lena. Blev lite fundersam på vad jag skulle bjuda på, men nu har jag bestämt mig.

Orkade inte göra ännu en smörgåstårta, och när det bara är dom två dröjer det ju ytterligare innan den är slut. Och vi har köpt såna färdiga (Frödinge?) prinsesstårtor nu innan men dom var inte så goda så jag kände för nåt annat.

Kladdkaka, mums! Och så med mintchokladtryffel på och mellan. Det blir nog smarrigt, chokladigt och sött. Just the way we like it :P Och så bestämde jag att nåt liite matigt ville jag ändå bju på så till slut kom jag på att man kan ju faktiskt göra det lätt med en vanlig köttfärspaj, och sallad.

Så det har vi shoppat. Kakan är färdig, Oscar ska göra galsyren imorgon och även pajdegen. Och jag åker upp till mamma och håller henne sällskap, tittar Melodifestivalen och sover där :D Sen är det kalande, bad på kvällen och en ny vecka.

Jag räknar ner till fredag då vi har personalmöte! Tjoho på det! Älskar verkligen personalmöte, koko som jag är. Och vecka efter jobbar jag torsdag-söndag och det är också nice. Det är dom timmarna jag har denna månaden, förutom igår då. Höll på säga "lagom", men det är det ju inte, men det räcker.

Hihi, söta smilies! :love:

Kommentarer
Postat av: Anneli

Men oj vilken tårta! Kan du posta en bit till mig om det blir över? Vilket jag inte tror att det blir iof, men ;)



Skönt att det blir lite mer jobb ändå, även om det gärna fått bli mer.

2010-03-06 @ 18:24:54
Postat av: Ann-Sophie

Mm den där kladdisen lät ju kanongod! Ut med recept! :P

2010-03-07 @ 12:50:40
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: smäm

vad skoj att du provade den. visst var den sjukt god? :)

2010-03-18 @ 22:00:33
URL: http://smam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0