Tjejsnack #38

2009 års glädje

Berätta lite om 5 olika händelser som gav dig glädje år 2009.

 

1. Min lillebror:
Trots att han redan är 7 år så han lär sig ju inte prata, gå och vara människa som när han var en liten bebis, så lär han sig nya saker och utvecklas dagligen till en människa. Även om vi inte ses varje dag längre, och även om jag inte har lärt mig att inte ta åt mig så när han säger saker, så är jag så glad över att få följa hans utveckling och se lille Korvas bli stora Korvas när det gäller allt från vänner, skola, spel och hur man är mot varandra och med varandra. I snesteg och torrt.

2. Vår kärlek:
Nåt vore väl fel om man inte kunde säga att man glatt sig åt kärleken under nån av dom 365 dagarna som gått på det senaste året. Det känns dagligen som vår kärlek växer, som att vi utvecklas med varandra och som att jag verkligen hittat rätt. Vi lär oss leva med varandra, anpassa oss eller förbättra oss för varandra. Efter snart fyra år kan jag säga att än har jag inte tröttnat!

3. Mitt jobb:
Jag är otroligt glad och tacksam över att ha ett jobb som jag trivs med med kollegor som jag gillar otroligt mycket. Både att jag kan prata med och lita på mina kollegor, och har en chef som stöttar i allt och finns där hela tiden. Även om jag kan bli trött efter många och långa dagar så går jag med ett leende dom flesta dagarna bara för att jag njuter av den tur jag faktiskt har.

4. Vår framtid:
Den blir klarare och klarare, vi vet för varje dag som går mer vad vi vill ha ut av den. Vi pratar och vi pratar och vi är ovanligt överrens om det mesta. Jag ser ljuset istället för att känna som att vi trampar runt i samma fotspår gång på gång på gång. En dag är vi i framtiden och tills dess kan vi prata och planera om den, och njuta av det vi har här än så länge.

5. Min familj:
Alla är vi på våra olika sätt men jag får säga ändå att 2009 är året då jag på många olika sätt, bra som dåliga, sett dom flesta i min familj på nya sätt. Och det glädjer mig, ganska självklart när det är ett nytt sett till det bättre, men när det är till det sämre också för då går jag inte och hoppas/tror/låtsas om nåt som inte finns. Nu vet jag vad jag har, och jag är så jävla glad för det!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Här var det massa kärlek :D

2010-01-04 @ 12:13:21
Postat av: Nisse

Jahqa jag kom bara 2 ;P

2010-01-04 @ 22:03:44
Postat av: ♥ Jasas

Vad fiiiint! Är glad för din skull att du känner såhär <3



Och jag som trodde att jag skulle ha en egen kolumn av dessa 5, vad faaan! :P

2010-01-05 @ 20:34:38
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0