Nya Roomservice

Jag sitter och tittar på Roomservice, den nya säsongen när det inte bara är Jonnie och Mattias utan några inredare och sånt också. Känns sådär.

Känns inte alls lika bra som innan. I detta avsnittet är det en indredare-eller-vad-personen-nu-hade-för-titel som gör om dom tre sovrummen, en indredare-eller-vad-personen-nu-hade-för-titel som fixar på utsidan/baksidan och en indredare-eller-vad-personen-nu-hade-för-titel som gör om vardagsrummet där Jonnie och Mattias får vara med. Dom är liksom inte i centrum längre, mer än i själva bilden när det börjar och till och från reklam.

Det blir som om dom är där för att hjälpa dom tre andra, eller henne i detta avsnittet, och dom tar liksom över. Jag vet inte hur många, men det är ju väldigt många år Jonnie och Mattias har hållt på och så vipps kommer några tjommar och tar över, bara sådär? Ne, allt kändes konstigt och annorlunda, jag är inte speciellt nöjd faktislt. Får se vad det blir av det här nu.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Neh fy bubblan, då rasar ju hela konceptet! :S

2010-01-28 @ 22:38:56
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Näää! Jag tycker också det blivit sämre... de försöker härma äntligen hemma känns det som... men det är ju just därför jag tittat på roomservice, för att det inte är som alla andra inredningsprogram! Så det var irriterande tyckte jag, och jag tänker inte titta på det något mer :(

2010-01-29 @ 17:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0