Joho, jag var där!

Ja okej då, jag ger mig faktiskt.
Anneli frågade om jag inte var med på nyår, och det var jag ju. Men eftersom jag höll i kameran kom jag inte med på fler än tre kort av dom 77 som togs med vår kamera igår.
Men så tänkte jag att jag får väl lägga upp dom korten som jag kom med på då, det är ju faktiskt inte ofta det händer trots allt. Det är ju nytt år och allt.


Jag ville få till en mysig nyårsbild, men oroade mig mer för att Oscar skulle flumma till sig och göra nåt töntigt. Men, så försökte han faktiskt få det bra! Kors i taket, vilken chock!

Sen tänkte jag faktiskt att jag behövde vara med på nåt kort också och gjorde mig till. Sen tänkte jag "Jag kan ju inte stå och fota som om jag hade jackan öppen!!"

Så jag drog upp dragkedjan och tog en ny bild. Men tog inte med nån av dessa tre för jag tyckte det såg ut som jag hamstrade i mina illröda kinder. Men, jag var faktiskt med!

Kommentarer
Postat av: smam

haha, later som nar jag forsoker ta kort pa mig och min man. han fular sig alltid :D gott nytt ar!

2010-01-01 @ 21:59:55
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: ♥ Jasas

HIH, klart att du var med eftersom det var du som fotade.. men du vet ju själv hur kul du tycker det är att se foto på OSS (som läser din blogg och som du läser tillbaka hos), så nu blev jag glaaad!



Söta bilder! Som fän!



Speciellt eftersom du la med båda fotona + tankarna kring den uppknäppta jackan och allt :D

2010-01-01 @ 22:12:30
URL: http://jasas.se
Postat av: ♥ Jasas

..och appråpå att fula sig på foto! Det är jag och Björn bäst på att göra. Fast då den andre ser normal ut. Antingen gör jag en flum min också ser Björn bara normal ut, eller tvärt om. I alla fall på första fotot. Resterande brukar annars bli flumidum!

2010-01-01 @ 22:14:15
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Woho! Kort på Jenni! Underbart! Du är så söt så du borde lägga upp fler bilder tycker jag! Hoppas du kan få bilden mailad från din mamma! :D



Åh, vad jag blir irriterad när Andreas ska löjla sig på kort! Vi har ju som tradition att skicka tack-kort efter jul, ett på oss då. Men i år glömde vi kameran så vi tog aldrig något kort på julafton. Så jag bad Annika ta ett igår, då vi hade partyhattar på oss och allt! Och den bilden som vi båda såg bäst ut på tillsammans, ja, där smög det fram en näve med två utsträckta fingrar på bakom mig :P

2010-01-01 @ 23:05:56
Postat av: Precioso.se

Hej! Allt väl? Ta gärna en titt in till min nyöppnade blogg som jag öppnade idag efter att ha haft den låst sedan september 09. Som tonåring blev jag våldtagen, misshandlad och mobbad som ledde till flera andra saker. Bloggar nu om detta!

Kram!

2010-01-02 @ 00:13:18
URL: http://precioso.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0