Dagens I-landsproblem

Kattis: Då är det ju annorlunda om man lärt sig dom, skillnad om man kan/lärt sig de/dem men ändå skriver dom. Jag kan inte minnas att nån varken sagt att det är rätt eller fel med dom, men jag har alltid skrivit så. Men förstår att när man lärt sig så är det svårt att ändra.





Jag har ett litet dilemma.
I-landsproblem snarare. När jag kom till jobbet så sålde vi ut en visning på en byrå, som jag blev riktigt sugen på. Eftersom det var visning så sålde vi den för 600 så det var ju riktigt bra pris. Dock hade den fått sig en kyss på lådan längst ner, syns inte jättemycket så frågan är hur mycket man stör sig. Och då är den färdigmonterad, att köpa en ny skulle kosta mig 720 spänn på rea, och då behöver man ju bara frakta platt(a) kartong(er) och inte ha släp för hela byrån, den är hel och fräsch men vi måste montera den. Känns nu som att för 120 spänn kan det vara värt det.

Så började jag titta på resten av serien.
Vi ska ju ha nytt TV-bord och nytt soffbord också och då är det ju lite kul om det matchar eftersom hallen och vardagsrummet sitter ihop liksom. Och så är det ju en fin serie (eller hur Hanna?) men så var jag ju inne på högglans innan och ett högglansigt soffbord dessutom. Men så finns det typ inga byråer i högglans, gillar inte dom vi har riktigt och jag har inte hittat nånstans innan. Plus att ett märke på högglans blir så mycket fulare. Eller ja, svårare att gömma i alla fall.

Så jag vet inte.
Vi får titta på den imorgon när vi ändå ska dit med mamma som ska handla lite. Se vad vi tycker och tänker. Vettikatten om jag vill impulsköpa en ny bara för att jag tänkte på denna. Väntar fortfarande på att Oscar ska svara vad han tycker om serien, hah! Fick länka på MSN eftersom han sitter vid datorn så är det ju lättast. Skönt att slippa prata liksom. Kanske behöver vi suga på karamellen lite till. Nu önskade jag mig ju ändå presentkort på Ikea (och fick det, så tänkte önska när vi fyller år också) så kanske bör vänta? Hmm, så klurigt det blev då! Oscaaaar!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag vill också köpa nya möbler. Inget matchar här "längre".

2010-01-08 @ 23:14:05
Postat av: Irony by Linn

Inte lätt med i-landsproblem!



Ha det gött! =)

2010-01-09 @ 17:52:34
URL: http://linnedins.blogg.se/
Postat av: ♥ Jasas

HEJ JENNI! Här kommer jag och nu kommer jag köra en låååång ride här igenom! Är ju toknyfiken på hur det går för dig i livet och med allt annat!



För att kommentera själva inlägget då ja;



Jaaa, den serien är så himla fin! Men den andra tv-möbeln var också fin! Det blir bra hur nu än gör.. om ni nu inte tar IKEA, ist, haha! :D

2010-01-15 @ 19:06:43
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0