Matprat

Ne, jag känner att vi behöver börja bli lite mer normala i ätandet. Äta frukost lite tidigare än 11, äta nån lunch i alla fall och äta middag liite tidigare än 20-21.

Förut har jag sagt att vi helst ska äta runt 20 även om jag inte jobbar, för att jag inte ska vara döhungrig när jag jobbar. Men även om det ska fortsätta såhär så kan vi inte styra typ 28 dagar på en månad för att jag jobbar 2-3 dagar. Då får jag helt enkelt äta frukost senare, vilket det blir, och äta lunch lite senare så jag orkar tills middag när jag kommer hem. Eller ha med mellanmål.

Plus att nu det senaste har vi svängt om så i mattiderna så vi äter ingen frukost (småäter istället, jättebra) kommer på att vi är hungriga och då är vi jättehungriga så vi äter oss mätta och då blir det jättesent med middag. Så jag ska faktiskt gå och börja med spagetti och köttfärsås nu. Blev så sugen på det förut och att börja med maten redan vid 18 är bra tidigt för att vara oss.

Men sen är det ju det också att när Oscar är i skolan har dom lunch vid 12, ska han då inte äta förrän 20 så är han ju döhungrig. Igen då, för att jag jobbar några dagar i månaden. Då kan han ju hellre äta nåt när han kommer hem, dom få dagarna jag faktiskt jobbar. Så blir vi så glada i magarna och slipper äta så himla sent varje dag. Och vi är lite mer anpassade för andra, eller hos andra.

Nu är det ju så svårt om man är hos nån annan som äter vid 17-18 eller nåt, och sen är vi ju hungriga vid läggdags för vi åt så tidigt. Så ne, det här med att styra mattider efter mitt jobb får allt vänta tills jag jobbar oftare, så det finns nåt att styra efter. Så nu, ska här lagas spagetti och köttfärsås ála Jenni efter bådas våra önskemål, 'cos I do it so damn good!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0