Chiliconcarne

Jasas: Nej, det är ju när man går in på ett inlägg eller ska kommenterar det som 404 kan komma, och när man går in via Bloglovin' så går man ju in på varje inlägg. Men nu har jag inte heller stött på nåt (även om du gjorde det, bara för det) - peppar peppar!

Nej men precis, vi har ju ändå haft ansvar för hennes barn så länge nu och det har funkat bra, det är ju inte precis som att vi sitter "hehe, nu ska vi pumpa dom dumma föräldrarna på pengar och låta barnen gå extra länge i fel grupper, mouahaha!" - vi vill ju också barnens bästa! Men, med lite tur har vi kanske en plan för en lösning så får vi se hur det går.

Hmm, jag är inte helt hundra på vad en app är, men det är väl typ olika saker du kan hämta ner till telefonen. Verkar ju finnas saker till allt, Melodifestivalen har ju nåt så man kan följa allt där, the Voice har så man kan lyssna på deras radio and so on. Sen finns det massa grejer man kan leka med och sådär, typ spela instrument. Ja, jag har ju ingen så jag vet inte exakt.





Är jag inte bra så säg! Maten blev faktiskt riktigt god till slut och räckte till massa matlådor så det var bra jobbat av mig. Chiliconcarne på Jennis vis.

Jag lånade tips och mått från ICA.se och Tasteline. Och sen gjorde jag mitt egna av det. Dels hade jag bara rödlök hemma så det blev det istället för gullök. Och kryddor efter smak, för det var det dåligt med så jag öste i. Chiliconcarne heter det ju. Sen råkade jag hitta en påse med frysta ärtor, majs och paprika som ramlade i. Så ja, det blev min twist på det hela, gott som tusan!

Det var ju inte alls samma som den där påsen, två totalt olika chiliconcarne. Denna var mer som jag tänker mig när dom i USA säger att dom ska äta chili, fast som en maträtt då. "Today we're having chili" För det var ju typ köttfärs i tomatsås. Men men, gott i vilket fall och mättade magarna och det är ju det viktigaste!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Aaaaaha, okej! Ja det är när jag ska kommentera som det krånglar.. så det är ju samma då.. använder ju, som skrivet, inte BL så jag har ju ingen aning om hur det funkar.



Vad gott med chili con carne! :O MUMS!!!! Har ni typ sånt vitt mjukt bröd till också med smör på, bara? Det måste ni ju bakat själva? ÅH!

2010-02-10 @ 21:28:04
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0