Ansvarig för plogning, somnade på jobbet

Jasas: Ja man läser ju och skriver en heel del nu i och med bloggar. Och sitter där tills man är nanetrött många gånger. Men när Oscar är på humör för att läsa eller titta nåt i telefonen, är det mysigt att ligga bredvid en stund utan att somna (och gör jag inget fastnar jag i det han tittar på, haha!).

Hmm, konstigt om den blivit sne, för det var den väl inte innan? För den enda jag gjorde var att ändra storleken? Får kolla detta sen eller ikväll, för jag vill ju inte bara att det får la gå utan att det ska flyta på så bra så! Så tack för att du sa till, jag ska undersöka!

Ja det hade ju varit jätteskönt att kunna ha dom rutinerna även på jobb, det funkar ju bra om man har 7-16 jobb eller nåt, och kanske som er som inte har stängning en viss tid eller så, hehe. Det skulle aldrig i min lilla låda funka om jag satte mig för att äta vid 18 för då är det ju oftst som mest folk och sen ska man börja förbereda för att stänga. Men men, får vi inte bättre rutiner annars så är det ju inte så ofta jag jobbar och då får man ta det då liksom.

Okeej, för alla som haft massa snö på tak och sådär kan det väl vara lite skönt att det regnat, men dom säger ju att det ska komma mer snö och då känns det som det kunde lika gärna ha väntat tills efter det. Så man slipper ishalka två gånger. Plus att nu är träden så tråkigt svarta igen, blä.

Det glömde jag helt igår, att jag skulle maila Västtrafik (som kör våra bussar) och fråga vem som ansvarar för att hållplatserna blir plogade och varför h*n sover på sitt jobb.

Vår hållplats är dels en bytesstation så många byter bussar där, dels är det en stor skola här som dom flesta tar bussen till. Men ändå är det inte plogat? Folk har trampat ner en liten stig som är glashal nu efter regnet, helt ojämn och igår när jag kom hem vid 21 var det kolsvart för lamporna lyste inte. Lätt som fan att ta sig fram, eller inte.

Nu går det väl inte att göra så mycket mer än att sanda (men det skulle ju göra väldigt mycket ändå) men man kunde ju plogat i helgen när bussarna ändå inte gick. Men nee, det kostar la pengar. Och så vill man att folk ska åka kollektivt, hahaha! Eller hur.

Dessutom så när vägen har blivit plogad så har det blivit jättehöga vallar, där också nån liksom har trampat så man kan ställa foten på en vall and that's it. Så jag stod och funderade igår på hur halt är det på (bil)vägen som jag måste hoppa ner till? Sätter jag mig på rumpan när jag landar tro? Eller ska jag sätta mig på rumpan och kana ner? Kanske inte så hög, men säkert en tre-fyra decimeter.

I kolsvarta natten. I gummiskor. No good combination for me. Så det skulle jag ju maila och ifrågasetta, för jag ska ju dit idag igen, och sen ska jag hem över vallen. Tur som är så slipper jag den imorgon men sen börjar skolveckan igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0