Rubriken

Jasas: Mja, bådeoch. Jag har faktiskt aldrig tänkt så "hellre pälsallergi än matallergi". Jag har ju haft båda, eller ja när jag var mindre så trodde man att jag var laktosintolerant så under två-tre år åt/drack jag ingen mjölk och i över fem år, innan gallblåsan blev plockad, så åt jag inget med ägg. Det är ju jobbigt på två olika sätt att undvika. Och när man hälsar på nån. Svårt att säga, jobbigt är det i alla fall med båda.





Jag blev rätt chockad igår, för redan vid 14.30 blev hundarna hämtade. Lite ledsamt också, för jag hade ju räknat med ytterligare en promenad under dagen och att dom skulle gå hem medans jag var på badet. Så tokigt det blev.

Och badet gick bra. Är så stor skillnad på att vara mer utvilad. Dom senaste veckorna när jag jobbat så mycket som jag gjort så har tålamodet varit kortare och man har suckat och stånkat lite mer. Men igår kände jag mig pigg och glad och orkade tjata lite extra, hah! Men lite småbråkigt var det ändå, men så är dom samtidigt så väldigt duktiga!

Nu sitter jag här och lallar. Oscar är i skolan och jag tänkte mig en disk innan han kommer hem. Så skönt nu när vi verkligen tar det direkt (känns inte som det nya stället orkar med disk från en vecka tillbaka) för det går ju så mycket snabbare då. Så dum man är, egentligen. Men lite Sims hinner man alltid men emellan, tihi!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Ja jag är ju nötallergiker.. Har hellre nötallergin än pälsallergin. Men mjölk osv är ju överallt. Och det kan man väl egentligen inte ta någon tablett emot? Fast det finns ju iofs (dyr) kost om man vill dricka mjölk. Svårt att spekulera i :D



Synd att voffarna åkt igen men kul att det går så bra på badet (visste väl det jag). Gott att vara extra pigg, också ju! :)

2009-09-29 @ 15:00:34
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0