Lite jobbsnack

Chathrine: Hehe ja det är klart, fast samtidigt så kanske det finns nåt man tycker mycket om men som är så dyrt så man kände att man hade bara råd den gången, då hade man kanske kunnat unna sig det om man fick lite rabatt. Fast helt klart borde man ju få på det man köper mer av.

Jasas: Ja eftersom dom inte lyssnar heller, då hade dom ju förstått vad han menade och då hade det inte behövt bli sån rabalder? Idioter, bara.
Hihi du får ju komma hit och hålla då, dom är såå mjuka och goa! Man fattar inte förrän man håller i dom.

Anneli: Haha jo men en hade ju frågat "Hur menar du, såhär eller sådär?" och han förklarade, han hade försökt för klara sig på tre olika sätt men dom hade ju bara bestämt sig för att inte lyssna, han är ju rasist. Och sen stod dom och sa samma sak själv också, fast på ett annat sätt. Så komiskt egentligen.
Så är det på våran också, den är adresserad till Oscar men båda står med på lappen. Tokigt.

Marina: Väldigt svårt tydligen, dom hade ju bara bestämt sig att han var dum. Är ju tur att det var Oscar bara så han bara skrattar och går vidare. Nån annan kunde ju blivit jätteledsen av sån utfrysning och inte kunnat gå till skolan för den mådde så dåligt.





Idag känns inte som en bra dag att gå till skolan. Eller ja, inte just dagen men för att jag ska börja med och ringa ett lite halvjobbigt samtal. Det var ju lite strul förra veckan som blev "löst" i måndags men när vi pratade med kunden igår så blev hon inte nöjd. Och det förstår jag faktiskt så nu blir det till att ringa telefonen idag. Men gärna innan vi öppnar och praktikanter börjar komma. Så dumt att stå ute i butiken och skrika, hah.

Nej, lite frukost nu till Vakna! (som vanligt) så jag kommer iväg sen. Heldag med Carina och totalt sex praktikanter som droppar under dagen. Full bemanning kan man säga då ja.

Ja och så klart kom det sängleverans igår. När det bara är jag eller jag och några praktikanter kommer det alltid fler än 50 kollin, gärna upp emot 80-90 så blir det allra bäst. Nej men igår var både jag och Pernilla där och då kom så många som... bamparabampara... TRETTON KOLLIN! Så orättvist, så orättvist. Eller när Patrik är där kommer det typ 20 kollin. Men ja, nog tjatat nu, ha en bra dag så hörs vi när vi ses!

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Förlåt om jag verkar (mer än vanligt) korkad, men vad är kollin? Är det en säng?

2009-10-16 @ 09:17:35
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Ha en bra dag idag :D

2009-10-16 @ 11:26:06
Postat av: Marina

ha en superbra dag kramar

2009-10-16 @ 12:54:22
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0