Det hade varit nåt

Ja-a, jag får allt lov att säga att det börjar bli fint här. Bara köksgolvet och golvet här inne kvar. Funderar på att göra biffarna nu, eller om jag ska göra nån lux-version av pasta cabonara. Tänkte ifall Oscar är hungrig när han kommer hem, även om det är skitsent. Får fråga sen men nu har han antingen inte på telefonen eller så har han inte mottagning för senaste messet har inte kommit fram.

Sitter och funderar på om jag ska gå ner till Systemet och köpa en flaska av det goda vinet vi drack för länge, rätt länge sen. Men jag hittar det inte på hemsidan så jag antar att det inte finns kvar då? Och jag vill inte chansa igen för det har inte blivit bra. Så det får helt enkelt vara då, inte mer med det.

Jag sa det till Pernilla här om dagen, att både Systemet och IKEA har hemsidor där man kan se lagerbehållningar, varför har inte vi det? Ja, det var bara på skoj men vi diskuterade att det varit så många som ringt det senaste, dels för att kolla så vi har hemma av allt möjligt. Det är ju en sak om man frågar efter just den grejen man ska ha så man vet att man inte åker i onödan, men inte när man frågar om hela sortimentet. Eller vad tusen olika saker kostar. Eller hur hälften av sortimentet ser ut och kostar.

Helst när man sen avslutar "Ja, det är nog bäst att jag kommer in och kollar" - ja, jag tror det.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det vinet har jag i kylen här hemma, så du får komma hit och smaka! ;) Prova Black Tower eller Blue Moon annars också, för de är lite i samma "stuk" eller vad man ska säga ;)

2009-11-06 @ 17:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0