Jag har blivit skippad!

Oscar fick sig ett ryck förut när vi gick hem från pappa, och bestämde sig för att skippa mig. Från Anna Skipper då, inte hoppa över mig eller nåt annat sånt, hehe. Tror han ska skippa och skippad.

Vi gick och pratade om att jag inte vill slösa pengar på mig själv. Finns egentligen ingenting jag vill köpa, förutom kläder till den dagen jag gått ner. Vill inte bunkra upp med "stora" kläder och köper bara om jag måste. Apropå att jag var på Mary Kay-party och inte bestämt om jag ska handla eller inte.

Medans han redan raddar upp vad han ska önska i julklapp och vill ha så himlans massa. Medans jag vill köpa saker till oss som ny bur, soffa och fixa ordning här hemma. "För att jag inte vill slösa på mig själv".

Och så sa jag ju det, att när jag är mindre kan jag slösa mängder av pengar, på kläder, om han så gärna vill. Så nu fick han eld i baken och vi skulle köra "som fan" får jag nog lov att säga. Promenader, mattider, icke-data-tider, slopa allt sött under veckorna och bara allmänt taggad för att skippa mig.

Men på måndag då, för att få det gamla ur systemet och för att få en början på veckan. Även om jag kunde kört från idag, men det är väl Skipper som bestämmer?

Varje morgon ska vi gå upp vid 8 och gå ut och gå i 60-90 minuter (har rutten avklarad, får se hur lång tid den tar men det blir väl runt 90 minuter, skulle jag tro) och sen komma hem och äta frukost. Spendera dagen som vi vill, tills lunch och efter det har vi minst en timmes tid då datorn inte är tillåten, förutom för PhotoShop.

Middag vid 19-20 men som är lättare, och mer mastigt till lunch. Och egentligen ska man inte äta så sent, men jag tänker på när jag jobbar och för att det inte ska bli för olika tider.

Så vi får väl se hur länge det håller. Jag är, i vilket fall, glad att han fick sån fart och att han är så taggad nu. Inget godis förutom på lördagar och "inga mängder för det". Sen kanske inte allt kommer bli spikat och samma för alltid, men en bra början kan jag tro. Ska bli spännande, måndag morgon klockan 8.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Härligt! Men själv så klarar jag inte av att ha en dag i veckan för sött, för då blir man ju aldrig av med godissuget.. och då blir det lätt att man äter upp resterna av godiset osv.. Bättre att ni kör med morotsstavar som ni gjorde ett tag, väl? :)



Sen är det ganska häftigt att se hur länge man faktiskt klarar sig utan godis.. för att se hur sötsugen man faktiskt är. Sockerberoende.. änsålänge så har jag klarat 1O dgr! :)

2009-05-29 @ 10:05:13
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0