Det slår aldrig fel

Chathrine: Jaa, baj på dom!

Marina: Det är nog rätt vanligt idag, beroende på vad man jobbar med och så så sett. Jag har ju två olika privata mobiler så jag har väl tre jag med då, hemnummer också.

Ann-Lousie: Skönt att höra!!

Jasas: Tur att jag inte var ensam om att kalla dom det då, hehe. Men jag tycker det verkar som att ALLA nu säger krokar. Men jaja, var bara nyfiken. Och ja, hon är larvig.





Ja, jag lever. Idag också.

Hade en såndär skumme natt i natt. Kunde bara inte sova. Vi såg på Lost till klockan 1. Oscar la sig och jag fastnade här så han gick upp igen. Runt 2.20 gick vi och la oss igen och han somnade efter att ha väckt mig med massa diskussioner om Lost. Så jag låg och lyssnade på alla ljud.

TV:n gick på, stängde av den när jag gick upp i morse. Så den stängde ut alla jobba ljud som jag inte visste om det var från buren eller från nån som försökte bryta sig in, hua. Men en 5-6 timmar blev det ändå, så det var inte så farligt. Men självklart, ska jag jobba sen.

Brukar alltid vara så om jag sovit lite en natt så blir det jobb dagen efter. Inte för att det gör nåt, och det är bara fyra timmar, men ändå. Det slår aldrig fel. Men, jag lär ju somna gott ikväll i vilket fall. Kom på att vi ska ju på Stures 50-års kalas imorgon också. Mmh, det också.

I vilket fall, ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Marina

aa sov inte heller bra inatt.. ska också jobba sen

ha det bra!

2009-05-15 @ 13:07:29
Postat av: Emma

usch såna nätter är inte bra. Men när man väl börjar lyssna så lyssnar man hela tiden och på allt.. hemskt är det!!

2009-05-15 @ 14:13:03
URL: http://emmalajnens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0