Kanske bara är jag?

Anneli: Speciellt när man envisas med att äta var tredje timme. Annars äter jag två gånger per dag om jag är hemma. Frukost/lunch vid 12-13 och middag vid 20-21. Oftast. But no more, haha!

Jasas: Hehe ja det vet jag ju, så du har väl bidragit lite där, men 60 gånger..? Haha!





Är det bara jag som kan få en känsla, av att göra nåt äckligt eller obehagligt? Eller minnas den känslan, som om jag hade den precis nu och må dåligt eller bli äcklad av det?
Som nu, jag ryser i hela munnen för jag tänker mig hur äckligt och ont det skulle vara att ha en gaffel mellan framtänderna där nere. Huu... Usch, blah.
Eller så kan jag få rysningar när jag slickar konstigt på en träpinne (alltså en sån från glass, för förtydligande, hah!) och den känslan har jag lite på tungan också.
Ahh, kanske bara är jag? Haha!

Nu försöker jag titta på Design Simon & Thomas. Sitter man här framför brukar man försvinna ut i en annan värld så försvinner TV:n lite, faktiskt. Men då är det ju inte så viktigt.
Det, samtidigt som Oscar pratar med Karl så man hör inte direkt vad dom säger. Om man inte höjer helt galet mycket.Då är det bättre att stänga av, hah!
Funderar på att spela Sims. Dom i programmet har ett stort hus, jag bev så sugen på att göra det så man har massa möjligheter och plats. Mm, vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Oh yes! Jag är bäst på sånt! Som att bita i aluminium (sånt dära på rulle), hua. Ryser! Sjukt ändå, att man bara kommer på att tänka på sånt O.o



But you are not alone, ever!

2009-03-02 @ 20:44:46
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0