Tack för besöket, nu går jag

Imorgon kommer Anton hit, och ska vara här tills söndag nån gång.

Mamma gav Anders en resa i födelsedagspresent. Eller snarare en övernattning på nåt ställe, och sen en konsert på lördag. Så dom ska gå och se hans all time favorite, Sissel K... (måste googla) Kyrkjebo.

Men eftersom resan dit är som halva vägen till Ångermanland, så frågade mamma om Anton kunde komma redan inmorgon så dom kunde komma iväg ordentligt tidigt på lördag morgon, och helst utan att väcka honom då. Och Oscar tyckte det var okej. Eftersom det är han som ska ha hand om honom.

Imorgon jobbar jag heldag, är hemma vid 20-tiden men då skulle han redan ha kommit. Sen jobbar jag 9.45-16.15 på lördag, vilket betyder att jag går hemifrån runt 9.20 och kommer hem runt 16.30-17.00, beroende på vilken buss jag hinner med, den sernare mest troligt. Och söndag, 11.45-16.15 så då är det 11.20 hemifrån och 16.30-17.00 hemma igen.

Så det blir inte mycket jag ser av Anton inte. På fredag ska han helst vara ombytt och borstat tänderna när jag kommer, lördag morgon blir inte många timmar så det blir ju kvällen där. Sen får vi väl se när han ska hem.

Men men, det kommer fler gånger och jag tror han blir glad över en spelhelg med Oscar.

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Ja vad mysigt ändå att du slipper få panik över att Oscar ska ha Anton. För dem verkar ju komma skitbra överens! Härligt att läsa även om det är trist för dig att du knappt får träffa den lille solstrålen!

2009-07-09 @ 21:32:40
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0