Man skriker när man blir upphetsad

Jasas: Ja det känns ju som mest jobbigt i början även om man alltid kommer ha en del som är ledsen och saknar. Men vi finns ju alla här för dig, det vet du!





Tänkte lämna en lägeskoll.
Nu är vi uppe i sex ungar (Benjamin, Kristoffer, Mikael, Amanda, Sebastian och Mikaela) när jag insåg att om åtta dagar blir dom åldringar så det blir till att adoptera här nu. Så fort dom är på fötterna igen.

Men, innan dess ska jag ta en paus.
Eller två egentligen. Nu ska vi strax gå och handla, så det blir ju paus nummer ett. Då ska vi köpa godiiis. Mm, så sugen! Sen ska jag faktiskt bygga ett hus som jag skissat lite på. Det blir paus nummer två.

Sen blire paj ikväll, ska bli smarrigt!
Och så köper vi Icas gudomligt goda vitlöks baguetter till och sallad då. Och så godis på det. Och imorgon blir det säkert nåt gott när vi är uppe och firar mamisen. Får nog gå upp imorgon då, haha.

Men i alla fall, ni vet var ni har mig.
Precis här där jag alltid sitter fast i ett annat kvarter bara. Och emellanåt kommer jag tillbaka på andningspauser. Man blir så inne i spelet så det blir så intensivt så man måste dra sig ur ibland.

Lite som jag fått säga till Oscar att ta en kalldusch några gånger igår och idag.
Han nästan skriker åt stackars Karl och jag försöker få honom och dämpa sig men han ursäktar sig bara med att man skriker när man blir upphetsad. Ta en kalldusch då säger jag, men han lyssnar inte.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Precis.. Vi har många go'a minnen =)



Så gott ni ska äta dååå.

2009-01-23 @ 16:53:09
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Men du... eller, du kanske inte "fuskar", men jag låter alltid föräldrarna dricka av livselixiret. Det är ju ändå en ambitionsbelöning, och leder till att de kan skaffa många fler barn! Tyvärr upptäckte jag ju att det leder till att djuren inte lever för alltid. :(

2009-01-23 @ 18:17:02
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0