Skandal säger jag!

Jasas: Den är ju "färdig", det är ju därför jag funderar på om jag ska köpa en ny eller börja på denna. Jag hade aldrig tänkt tanken på att försöka om inte mamma testat, eller nån annan som jag litade på. Men hon säger att den är bra och jag ser ju framför allt att den funkar. Men det är liiite, på allt. Jag vet inte...





Sitter och pratar med Putti på MSN.
Hon var ju i Danmark med sin Kevin när vi var hos moster i helgen. Så det var nu tredje gången jag träffade moster, sen jag träffade Putti sist. Och det var... i somras kanske? Jag kommer inte ens ihåg när vi sågs sist, helt galet. Och då har jag träffat moster tre gånger detta året redan.
Och Putti, i somras?

Naj, det är skandal säger jag!
Så jag föreslog att hon ska släppa in oss till sina föräldrar när vi ska fixa datorn i veckan så kan vi ses och tjöta så slipper jag sitta och titta på allt tråkigt Oscar gör. Plus att vi får ses, flera flugor i en smäll och Jenni glad!

Och klockan tickar, yes yes.
Han har frågat nån gång om vi ska välja och om vi ska ringa. Men nu sitter han och spelar med Kalle-Balle så kanske han hinner glömma? Jag får bara inte bli hungrig, haha. Men jaja, det löser sig la på ett sätt eller ett annat. Jag får la ta i med hårdhandskarna och banka näven i bordet!
Och säga snälla, snälla.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Ja alltså.. jag vet inte vad jag ska skriva. Haha. Natti! :)

2009-02-16 @ 19:59:14
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Ja, A var lättare än J ;) Hur blev det med pizzan? ;p

2009-02-16 @ 22:21:33
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0