En riktig genomgång

Så gott som färdigt i sovrummet.
Bara sängkläderna som ska på och golvet som ska svabbas. Oscar tänkte bli klar med köket medans jag är borta. Gott med en riktigt genomgång av allt. Till och med dammsugaren åker fram (den är så kass så jag har övergått till att sopa, Oscar envisas dock med att ta fram den ibland).

Och nu sitter jag med macka.
Det räcker tydligen inte med bara pulver, men samtidigt känner jag inte att jag måste äta lika mycket för att bli mätt/sluta vara hungrig. Och det är ju bra. Ett bra framsteg till sen när jag ska äta mat igen. Så man kan minska portionerna.

Well well, det var idag det.
Lite synd att jag eller vi inte kom ut på en promenad men kände att det blev lite ont om tid med tanke på bad och städ och allt. Mer än snabbisen till Lidl då. Men det har varit riktigt gott väder idag. Skönt att det börjar tyda på vår (även om snön kan dimpa ner när som helst igen, möp).

Kommentarer
Postat av: Jasas

Men det är ju träning att städa också! :D Man förbränner massa kalorier, så ni har nog tappat lite idag trots att det inte blev promenix. Nu var ni säkert ute efter att få komma ut i det sköna vädret.. men ja, tänkte bara flika in med det ^^

2009-02-01 @ 20:04:54
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Annars kan du ju tugga på en morot ;) Pulver-dieter brukar göra att det kliar i tänderna ;D Skönt med storstädning.

2009-02-01 @ 22:48:20
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Marina

äter du en pulverdiet? Vilken?

godnatt :)

2009-02-01 @ 23:02:16
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0