En mini dator

Alla underbara tjejer: Tack så hemskt, hemskt mycket för alla grattis! Det värmer och gör dagen ännu lite bättre! Tack alla underbaringar!





Jaha, gissa vad jag gör?
Jag sitter och bloggar på en mini dator, hihi. Jag önskade mig ju det, eller i alla fall bidrag till en. Ja, en bärbar men sen kom jag fram till att jag ville ha en liten, och Oscar sa att det gick att få en precis lika bra som en stor. Och det funkade fin, fint för mig. Liten och käck.
I vilket fall, fick lite bidrag från farmor och faster som var här idag, sen började pappa kolla var den fanns och så åkte vi! Ja, han skulle betala resterande belopp så jag fick den idag. Gör kul och jag blev så glad och överraskad! Tittade på Media Markt och visst var den en skönhet.
Gick vidare för att se om Elgiganten hade den billigare. Japp, det hade dom. Men inte i vitt som jag ville ha. Så det blev en rosa, haha! Hade jag aldrig trott, men man vet aldrig jag kanske klarar det också? Och annars får jag lämna tillbaka den, det var lite häftigt faktiskt.
Kommer jag på, inom 30 dagar att nej, rosa var inte min grej, och den är i samma skick i princip (jag får alltså använda den, som jag gör nu) så får jag lämna tillbaka den! Samma om man hittar den billigare (vilket jag betvivlar, men ändå) så får man mellanskillnaden, inom 30 dagar.

Så jag är glad och nöjd!
Nu väntar vi in mami med följe. Korvas, hans pappa, hans farbor och hans farfar. Mamma, Korvas och hans pappa skulle väl stanna och se Melodifestivalen (har fixat grönsaker med dip, hehe, och lite chips för dom mindre nyttiga) så får vi väl se hur länge dom två andra stannar.
Alla är välkomna, bara roligt med mer folk. Blev åtta pers och två små ut över mig och Oscar idag, och imorgon blir det lika många ut över mig och Oscar igen, om inte mamma och dom kommer, då blir det ju tre till. Men samma där, alla är välkomna och det är bara kul.
Men Oscar tycker nog det är skönt att vi ska till badet imorgon, haha. Så får han riktigt lugn och ro efter fullt upp hela helgen. Och när han går till skolan på måndag är det bara jag och min rosa skönhet kvar. Men nu ska jag fixa dip till gottet sen. Bra att ha klart innan 20.00.

Hej så länge, och TACK igen alla sötnosar som grattat idag!!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ooo, en sån vill jag också ha!!! Tycker de är så häftiga! Ha en fortsatt trevlig dag/kväll! Kram!

2009-02-21 @ 20:08:00
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Åh vad roligt för dig :D

2009-02-21 @ 21:30:12
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0