Julen 2009

Marina: Juldagskramar till dig!

Anneli: Haha tack, vad söt du är!





Ja, så var julen så gott som över.
Känns alltid lika konstigt att dagen man har längtat efter och planerat inför så länge, bara går över på ett litet kick. Bara sådär. Men så är det ju varje år, och den är ju snart här igen.

Det blev en bra jul ändå.
Vi vaknade rätt tidigt och åt en julskinkemacka (obligatoriskt liksom) och åkte lite senare upp till mamma på mer frukost och lite paketöppning. Försökte få Anton att öppna dom julklapparna som var från oss (som tomten glömde när han var hos dom) men då blev det bara fler och fler, haha! Han gör som jag när jag var liten egentligen, öppnar ett på morgonen och resten när han kommer hem på kvällen.

Sen blev det en liten paus hemma.
Oscar ringde och berättade sin julklapp till sin pappa och vi fixade det sista till julklappsleken. Var precis klar att gå ner till farmor för att åka till pappa när han ringde och sa att dom redan var där. Dom hade glömt oss för jag hade inte pratat med dom mer än när pappa ringde och sa att vi skulle åka tillsammans. Så kan det gå, men farfar kom och häntade oss.

Tittade på Kalle, det var kul.
Tyckte Oscar också för jag skrattade åt allt och han somnade. Men det var, vad jag kan minnas, typ tredje året jag såg det. Har säkert sätt det nåt innan och så men så jag kommer ihåg så allt var ju som nytt för mig. Och så blev det mat, första julmaten då faktiskt. Och dela ut julklappar och sen ett hektiskt julklappsspel. Och då fick farmor och farfar åka hem till kissnödig hund.

Då var klockan 18.40 - kom ihåg detta.
Lena tyckte vi skulle göra nåt, spela nåt, och inte bara sitta. Så det blev TP som var det enda som verkade kul. Och kul hade dom åt min okunskap (och andras) så det blev ju bra. Mattias tog en tårtbit rätt tidigt, sen tog pappa en. Tillslut sa vi att den som svarar rätt på nästa fråga, måste alltså inte så på en få-en-tårtbit-ruta utan bara få en fråga, den vinner.

Och som vi kämpade!
Spelet ville verkligen inte ta slut, det var som om nåt ville att vi skulle spela och spela och spela. Efter flera varv med den regeln så vann till slut Mattias och vi kunde alla säga "Tre timmar med TP - och vi kom inte längre än så!" så vi började traska hem strax innan 22 och det var rätt mysigt ändå. Hem, äta lite skinka och titta lite TV och sen nana.

Som sagt, nu är julen så gott som över.
Vi ska upp och lämna paketet jag och Anton fixade för det fick jag ju så klart inte med mig igår, la det till och med i fel påse. Och då har vi kanske lite julklappar från mummu och moster och resten av gänget. Men sen är verkligen julen slut. Men den går ändå i graven som ett fint minne. Den gick upp och ner men i det stora hela är jag mycket nöjd och glad och ser fram emot nästa jul.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Är julen över? Oh, kära nån, jag som inte öppnat en enda julklapp än, inte gett bort någon heller. Vår jul börjar idag ;) Men imorgon kväll kan jag nog säga sen att vår jul är över.

2009-12-25 @ 13:18:57
Postat av: ♥ Jasas

Vad bra att ni hade en bra jul! :D Och fan vad TP kan vara drygt. Barn-TP't är mycket roligare, hahahaha! :D

2009-12-28 @ 21:53:51
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0