Tack till världens bästa pappa!

Marina: Ja jag trodde ju kanske hon ville veta inför inventering eller så, så det inte fattades nån. Eller ifall nån haffar mig "ÄR DET SÄKERT ATT DU HAR RÄTT ATT TA DEN DÄR?!" och då vet jag att jag har det. Haha ja, kul. Men tack!

Jasas: Haha är det vuxenpoäng? Ja kanske på sätt och vis, borde även vara ganska många barnpoäng, haha! Jaa-a, tycker jag! Mio kan ju inte växa upp och dricka o'boy utan o'boy burk!!





Jag är nog fortfarande lite i chock.
Vi skulle ju åka och lämna in min dator idag. Japp, det gjorde vi. När vi ändå var på Elgiganten och hade andra elektronikaffärer omkring kom pappa på att han skulle kolla en julklapp till Lena. Hittade den där men skulle kolla om dom var billigare på MediaMarkt.

Han har ju frågat vad jag önskar mig i julklapp.
På väg tillbaka till Elgiganten, eftersom det var samma pris på M-Markt men dom inte hade den inne, kom jag på att vi tänkt köpa bakmaskin och behöver ny dammsugare så när pappa sa att hans julklappar var klara för jag var väl nöjd med pengar (vilket jag var, eftersom jag tänkte på detta vi ville ha) och sa just att vi tänkt köpa dom två sakerna, så det blir bra.

"Men det har dom väl här också!"
In och leta bakmaskin men vi hittade ingen så vi frågade personalen som visade oss två stora men eftersom vi inte var så stor familj (han såg väl far och dotter) så räckte det med dom lite mindre. "Jaha, dammsugare då?" säger pappa och så kilar vi över dit när vi var nöjda med bakmaskinerna.

Fråga, titta, klämma, känna.
"Jaha, vad tycker du då?" frågar han och jag tänker att han undrar om jag vill ha dammsugaren eller bakmaskinen och svarar vet inte. Tänkte att jag måste ju kolla med Oscar också vad han tycker är bäst, det var ju vår julklapp. Pang bom så slår han in dammsugaren i datorn och frågar om vi behöver påsar. Jaha, vad hände där?

Men tack, tack, tack nu blir det julstädning hemma.
Försäljaren skrattade åt mig när jag sa att den vi har hemma är så kass så jag sopar nu. Och att det var käckt att den hade små hjul så huvudet kom upp liiite, lite eftersom vi har gnagare hemma som gör hårda små skitar som är svåra att få upp med dammsugare.

"Skulle det vara bakmaskinen också?"
Neej tänker jag. Jaa säger pappa. What?! Men lägg av nu? Sen tjatade(/skojade) han hela vägen hem om att det inte var så jävla dyrt att shoppa med Lena och jag försökte svara att man inte behövde köpa båda! men då skrattade han bara och sa att nu var det ju klart i alla fall. Hujedamig! Och nu har jag inte tittar på hur söt den är, jag vill ha kvalité!

Så nu ska här bakas ikväll.
Eller ja, bakningen blir väl inte förrän imorgon bitt för man kan sätta den på delay så den är klar nån timme innan vi går upp så har vi helt färskt bröd till morgonen! Så jäkla fiffigt och precis vad vi vill ha och pratat om så länge ändå! How did he know? Haha!

Nu är ju den stora frågan kvar:
Vad fan ska jag ge tillbaka som är likvärdigt, eller ens i närheten? Nej, jag vet att han inte förväntar sig nåt (eller ens dyrt) tillbaka och han vet också att han har det bättre ställt än oss men nu kan man liksom inte gå och köpa en slips och ett par strumpor. Eller jo, det kan man. Men jag har mina funderingar och så tror jag jag slår på stort till födelsedagen, istället.


Så till sist:
Jag har verkligen världens bästa pappa! Han är inte som alla andra men jag vet hur han funkar och jag är glad att det är min pappa. Händer allt att jag tänker en och två och tre mindre snälla tankar om honom men han är min pappa och jag älskar honom!

Kommentarer
Postat av: Marina

oh gud vad snällt och bra!!

2009-12-11 @ 10:09:27
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: ♥ Jasas

Jäkla vilken överraskning :O Och jag tror det var hans "kärleksrus" som visade också, eftersom han märkte att du inte alls förväntade dig att få varken sugaren eller bakaren!



Himla fint (OCH BRA) gjort! Bilder på både sugare, bakare och resultat, tack! :D

2009-12-12 @ 20:55:53
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0