Grattis, kuckeliku elller...

Chathrine: TACK! Precis ett sånt svar jag ville ha. Ne när du säger det så låter det så självklart med kläderna, men inte då förut, hah! Och att det är västerländskt. Exakt vad det innebär ska jag fråga Oscar strax, jag är så himlans dålig på sånt. Tur att man har lite uppslagsverk här och där! :)





...tjollahopp? Jag vet inte vad man säger till den som lyckas med konstverket att somna vid 17-tiden och vakna strax efter 19? Förmodligen nåt i stil med "Lycka till att somna innan 22 idag, bastard!"

Vi låg i soffan och kollade på TV tillsammans. Sen ville Oscar pausa för att inte somna. Så jag låg kvar med min dator. Och somnade. Blev så nedrans trött så det gick bara inte. Så när han sen säger "Älskling, klockan är tio över sju" och jag morrar för att han inte väckt mig tidigare, då har han mage att säga att han försökt!

Ja, svarar jag surt, två gånger. Nehedå, ännu fler säger. Pah! Tror jag vad jag vill om. Mitt morgonhumör är så fantastiskt så jag skulle vinna Nobelpris i grinighet. Och trött var jag inte så nej, han ljuger.

Där emot blir kvällen spännande. För nu går jag och är sådär dåsig och det känns som jag kan somna när som helst. Men så fort jag fått lite mat i magen kommer jag granterat piggna till. Och gör jag inte det, kommer det väl när jag lägger mig i sängen. Så good luck säger jag bara. Att sova i tid idag är som... ja, omöjligt.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Asch då... det var inte bra. Men ibland är man trött och behöver sova oavsett vilken tid det är på dygnet. Men att ligga och vrida sig sen är inget att se fram emot - nej.

2009-08-26 @ 20:45:51
Postat av: chathrine

Västerländskt ? Det är vi i västra Europa med alla modehus bl a. (Norden, Franrike, England, Spanien, Italien, Tyskland osv) Österuopa är ju de typiska baltstaterna, ryssland, bulgarien, ungern, polen där kvinnorna ser ut som män med kraftig behåring och stora näsor enligt samhällssynen. hehe.

2009-08-26 @ 21:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0