Mardrömmar

Kom på att kolla i mitt utkast om jag hade några listor där. OM jag hade! Men det börjar bli lite uttråkat att svara på alla frågor nu när så många är samma eller liknande.

Där emot så var det en fråga nånstans om mardrömmar. Då kom jag på att jag drömde faktiskt en mardröm i natt. Och när jag vaknade av den så kom jag på att det var inte första gången jag drömt nåt sånt. Och jag tror att det handlar mycket om att jag inte trivs och känner mig riktigt säker här.


Vi hade haft fest här och jag minns inte vilka som var här mer än en gammal kompis till mig. Medans hon gick på toa och sen fastnade framför datorn försvann alla. Jag minns inte varför, men mamma kom hit i samma veva som vi försökte få den här "kompisen" att gå hem. Fest var över liksom.

Så ser jag hur ytterdörren inte är ordentligt stängd och ska gå och stänga den. Då öppnar nån ful (detta var viktigt i drömmen, att han var ful) och förmodligen rätt full gubbe dörren och jag säger "no thanks" och stänger dörren. Han försöker då dra upp dörren igen och jag får dra emot för att få stängt.

Försöker låsa dörren men av nån anledning så kan han låsa upp den från utsidan också. Så inte bara att jag ska stå på insidan och dra i dörren för att hålla den stängd, jag måste krampa i vredet för att hålla dörren låst. Men det går sådär bra och jag börjar gråta och ropa på Oscar, men han kommer inte fram (jag står ivägen och vågar ju inte släppa dörren så den fule på utsidan kan komma in).

Kommer inte ihåg exakt hur det slutade men mamma typ smet ut medans det fule var en bit bort och "kompisen" gick nog till slut också, mitt i det hela. Och jag var så orolig för mamma. Usch, hade ju ingen aning om vilka som var ute vid den tiden, eller vad han den fule skulle hitta på.

Men flera gånger om har jag stått och dragit i den där dörren och kämpat för att han inte ska komma in. Och alltid så kan han låsa upp från utsidan. Och just det har jag drömt förr. Att nån vill komma in och jag står och drar och vrider och alltid, alltid kan dom låsa upp dörren från utsidan!


Vi bor ju i en loftgång och i mitten så ska man åt ena hållet går man alltid förbi vår dörr. Och jag tycker det är lite obehagligt eftersom vi också är "första bästa" om man tar sig några trappor upp. Och det är ju mycket stök och bröt här och jag känner mig inte alls trygg, speciellt på helgerna.

Och skillande med denna/dessa drömmarna är att lägenheten såg ut precis som det gör i verkligheten. I alla fall i natt, minns inte hur mycket man såg av dom i tidigare drömmar, men då var hallen och loftgången likadan som i verkligeheten. Annars brukar jag blanda ihop olika ställen. Uh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0