Förklaring

Hanna: Hehe tack, men du får tjata precis hur mycket du vill, så kanske jag får tummen ur lite oftare?




Jag har ett mega inlägg som ligger och väntar, eller det är inte mega än men jag började på det igår och det kommer bli rätt mega när det är klart. Men jag har varken tid eller lust att skriva det nu.
Där står det pappa sa igår, så jag kom ihåg. Men det kom massa annat emellan igår. Jag ringde mamma och vi pratade i nästan en timme. Sen tänkte jag att jag skulle skriva, skulle bara ta ut glassen så vi kunde äta den. Då ringde Pippi och pratade i en halvtimma så det blev varken blogg eller glass.
Inte för att jag ursäktar mig, jag bara förklarar. Och inlägget kommer, kanske redan ikväll.

Det var lite roligt igår faktiskt när Pippi ringde. Jag var ute i köket och telefonen låg här vid datorn. När jag kom ut hit sa Oscar att det var mamma som ringde, men jag sa att hon ringer inte på denna telefonen. Nehe, då var det Jysk, eller kanske min pappa som ringde, trodde han.
Och jag tittar lite snabbt på telefonen och tycker mig läsa Papi. Och svarar.

- Hallå..?
- Hej! Hur är det?
- Öhh, nu blev jag väldigt förvånad över att min pappa hade en så femenim röst...
- Malin... Pappa... Inte en bokstav som stämmer där, haha!
- Ja men du heter ju Pippi i min telefon. Pippi och pappa.
- Ja det stämde ju lite bättre!

Jag såg bara p och i och fick det till Papi men så var det Pippi, ja det var lite kul.
Så pratade vi om lite allt möjligt som hänt på jobbet nu när jag inte varit där. Hej och hå vad dom rör i grytan! Nu kanske det kan bli ordning på stället.
Och så ville hon att jag skulle jobba åt henne i eftermiddag. Hon som aldrig skulle vara sjuk har varit det två gånger på kort tid nu, haha. Ja, det är ju tur att jag finns.

Sen ringde mamma idag och frågade om jag och Oscar ville gå på High School Musical the Ice Tour.
Jag har varit på en sån förut, tror det var Skönheten och odjuret. Det är lite spännande faktiskt, häftigt också. Speciellt för mig som inte ens kan stå på ett par skridskor, och dom dansar och springer och spelar teater med dom på fötterna!
Så Oscar får svara när han kommer hem, annars ska jag fråga mamma om inte Korvas ska gå. Så kan vi gå. Men nu har jag ju frågat Oscar så han har ju första tjing.

Nu är snart veckans Grey's Anatomy slut. Då ska jag klä på mig efter duschen och sen se Hem till gården. Och mitt i det kommer Oscar hem och i typ en halvtimme ses vi innan jag åker och jobbar.
Fast hellre det än att jag åker innan han kommer. Han går hemifrån typ 8.40, vi ses kanske 15-20 minuter innan det. Om jag åker innan han kommer hem är jag hemma typ 19.50 så en halvtimme är mys att få ses.
Ibland, men bara väldigt ibland, önskar man att man hade ett vanligt 7-16 eller 8-17 jobb. Men bara väldigt ibland.
Slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0