Näshår i foten

Hanna: Jo det är det allt, men jag får ha sallad och macka till så överlever jag. Klart det ska gå, tre månader är ju verkligen ingenting! Och då har man ändå testat, så vet man.

Anna: Haha, vad "kul". Det gjorde vi också! (Med smygstart i söndags, haha!)


Jag vill göra min lista, men jag kände att eftersom jag bara skrev ett trött inlägg igår så kändes det dumt att bara lägga in en lista nu.
Ja dumt för... Jag kan inte förklara, jag skriver ju och gör som jag vill här. Men ja, så blev det.
"Bättre att lägga in lite skit" tänkte jag nog tyst.

Har haft mys, mys, mys idag.
Skulle ha åkt tidigare till jobbet men det blev inte som jag ville. Oscar brukar ju väcka mig efter 8, lite innan han ska gå. Men så hade jag tänkt att jag skulle gå upp tidigare idag för att åka tidigare till jobbet och vara med Pippi.
Så jag bad honom väcka mig vid 7 när han gick upp, så kunde vi duscha och så. Sa inget om att jag skulle till jobbet för han trodde jag skulle jobba stängning igen.

Sen kommer han in, 7.40!
Jaja, jag får väl skylla mig själv som inte sa nåt egentligen. Men det var bara att ta sig in i duschen och så hann jag precis göra mig klar. Började frukosten när han gick vid 8.30 och gick hemifrån typ 9.20 så det blev bra.

Kom dit och Pippi såg min buss så hon ringde och undrade om jag var på väg, yes.
Skulle hon sätta på kaffe? Jajjemen!
Så tjötade vi lite och hade oss.
Hade pratat igår om att ha onsdags mys, det är ju lill-lördag, men hon hade glömt att handla det så vi skulle ringa och be Jessica köpa innan hon började.

Så till lunch (Pippis andra och runt klockan 14) kom Jessica med daimtårta och vaniljglass!
Mumsigt var det, speciellt för min hungriga mage. Och jag hade inte en tanke på GI då, haha! Kom jag på nu dessutom. Skit samma, det var gott och mysigt.
Och det bästa var att det blev hälften av allt kvar till imorgon, mouaha! Så under två timmar är det jag, Pippi och Jessica imorgon så vi kan äta gott lite mer! Jammi i magen.

Sen åkte jag då hem och överraskade Oscen.
Gissa om han blev rädd, haha! Älskar att komma hem tidigare när han tror att jag jobbar sent. Vanligtvis är jag ju hemma typ 19.45 och så ska man handla och sådär. Men idag kilade jag in vid 16.50, tjoho!
Så gick vi ner och handlade för heeela veckan idag. Fattades bara två saker som dom inte hade. Får se om vi går ner igen eller om vi överlever utan.

Så idag ska vi äta... kotletter tror jag det var. Om en stund då. Det var också skönt, att inte vara vrålhungrig när man kommer hem och grinig och trött och måste stressa igång med maten.
Nu har jag suttit här hela dagen typ (när vi varit hemma) och när maten i klar "behöver" jag inte sitta här mer!
Inte för att det är ett tvång, jag tycker ju om det för annars hade jag ju inte gjort det, men så skönt att ha bloggar och sånt gjort så tidigt ändå.

Ohh, jag skrev aldrig igår att jag gick förbi farmor igår. På väg till jobbet.
Hon frågade om jag skulle jobba "imorgon", idag alltså, och när jag sa nej svarade hon "Ujujuj...." vilket jag trodde var för att det var synd om mig som jobbar och jobbar.

Sen gick vi dit efter vi handlat, för Oscar behövde rött garn, och då sa hon att varför hon frågat var för att Emma och Ida hade varit där idag så jag hade haft nån att leka med lego med!!
Ooooh, sa jag, missade jag det! Men, dom skulle vara där på lördag också så gissa vem som ska leka med barn och lego på lördag. Japp, JAAAG! Haha, psykbryt.

Ja, förresten. Innan jag går och skriver min lista. Apropå rubriken.
Jag har haft så ont i min fot i några dagar. Inte hela foten men en punkt under tårna typ. Jag har trott att jag har en sten i skon, och tittat några gånger om det blör för det gör så ont.
Men inget.
Sen när jag kom hem idag hade jag ont och slängde av mig strumpan, upp med foten på borde och frågade Oscar vad katten det var?! Ett hårstrå säger han och jag skrattar.

Nej men allvarligt, det är ett hårstrå.
Hah, neej... Eller? Man kan väl inte ha hårstrån innanför huden?! Tydligen kan man det. Dom är tydligen väldigt hårda och vassa.
Så han hämtade en pincett och drog ut den. Ont som attans gjorde det men det kanske går över?
Jag tyckte det såg ut som skägg men det trodde inte Oscar. Nä, han gissar på näshår.
Näshår gott folk, av allt hår som finns.
Ett svart, litet strå bara. Ha, innanför min hud.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Hahaha.. ursäkta mig men jag sitter här och gapskrattar nu. Vet du hur jäkla HÄRLIG du är? Jag gifter mig med din personlighet NU!

2008-10-15 @ 20:41:59
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

Vilken tur att ni fick ut det dumma hårstråt!!

2008-10-18 @ 15:59:43
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0