Lille bubbe Gismo

Stackars lille bubbe älskling. Åkte in och lämnade Gismo för kastrering innan 9 i morse. Han verkade må bra och så förutom att han inte hade några synliga testiklar. Well, dom bör ju finnas kände jag.
Lämnade honom där sen så skulle de ringa när han var klar.
Så jag åkte hem ägnade morgon och förmiddagen åt att bland annat sitta i telefonkö i 40 minuter, står i ett inlägg lite längre ner. Tittade lite tv och skrev här, sen kilade vi ner till lägenheten.
Har tvättat två tvättar idag, känns så skönt att ha alla kläder tvättade nu. Sen är det bara lite sängkläder och annat otympligt kvar men det hinns ju. Hade det inte där heller, svårt att tvätta det då. Kanske boka den stora tvättstugan och slänga in det där så är det klart på ett vipps.
Sen fick vi kila ner till farmor för att be om skjuts att hämta trollet igen. Så vi spenderade runt två timmar där i väntan på att veterinären skulle ringa. När jag ringde och bokade tiden sa hon att antingen ringer de så fort han är klar eller så får man hämta honom nån gång runt 16-17. Så sa dom i och för sig i morse att dom hade många operationer men jag trodde inte vi skulle få hämta honom senare än 17, då jag trodde att de stängde.
Men strax efter 17 ringde veterinären och sa att nu var Gismo vaken och redo att åka hem. Så det var bara att sätta igång farmor och åka iväg. Hujedamig, härdanefter ska det alltid finnas en övningskörsningsskylt i farmors bil säger jag bara!
Och vi kom dit och han såg rätt pigg och glad ut. Hon hade sagt innan att han skulle bli sitt normala jag igen, annars kan ju hanar bli lugnare efter kastrering, men jag hoppas han blir sitt gamla vanliga yrväder sen igen.
Vi fick lite hemgångs tips och såoch där stog det bland annat att han får inte vara ihop med nån hona på minst tre veckor. Det hade ju varit trevligt att veta innan, så man kanske fått tumen ur lite tidigare och fått det gjort. Han skulle ju normalt sett fått komma in till familjen nu, om inte lite tidigare också. Men då blir det att flytta alla burar så om en månad eller så kommer han få komma hem. Stackars. Men å andra sidan, om sexdriften är borta, är det nån fara då? Jaja, ingen idé att chansa. Vill inte riskera Lova och sen är det ju hans döttrar dom två andra, inte så käckt inte.

Vi lämnade hem Gismo sen fick vi åka ner till lägenheten igen. Hade ju så käckt startat en tvätt som inte var klar på minst en halvtimme efter hon ringt, så den fick vi ju ta hand om. Sagt och gjort.
Sen blev det hemgång. Försökte få lite liv i Gismo men han hade nog rätt ont. Han gick liksom på tårna, eller hur man ska förklara det. Knepigt. Och han har inte hoppat än vad jag sett. Men tro katten att det gör ont. Men han har fått i sig ett russin idag och jag såg i buren han lånade hos veterinären att han bajsat. Det skulle man vara noga med, att han bajsar, kissar, dricker och äter. Så det ska vi allt kolla. Lille älskling.
Men nu slipper vi oroa oss för nån av dom och får ha kvar alla troll. Ska bygga en ny, busig bur till nya lägenheten så dom kommer få det så bra där.

Tänkte ta mig och hoppa in i huvudet på Gynning, har aldrig sett det så tänkte passa på nu. Fotbollsfruar, well det återstår att se vad det blir av detta.
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0