Så det kan gå!

Tack flickor, hoppas ni hade en bra jul och god fortsättning till er!





Jaha, här sitter jag vaken. Före sju (vilket den var när jag vaknade, inte nu egentligen) en lördags morgon.
Hur kommer det sig tro? Ganska lätt. Jag jobbade min "sista" dag igår, sista schemalagda dag i alla fall, och såg fram emot min lediga helg och kanske några dagar in i nästa vecka.
Sekunden innan jag ska vända mig och ta telefonen och ringa mamma och säga att vi tänkt komma dit imorgon (idag) ringer telefonen och det är Pippi "Hej, vad gör du imorgon? Ska du jobba?" mhm... Vart massa strul med skyltar och så igår, så medans vi försökte lösa det, som inte blev helt klart, hann vi inte göra det vi egentligen skulle göra.
Så idag börjar hon, jag och Carina 8 (eller jag strax efter, för att bussarna går så) för att fixa och dona. Så så sett fick jag ju nästan en ledig dag, för jag slutar typ 10 eller 12 sådär. Så hela dagen är ju kvar, men jag fick gå upp så himlans tidigt bara. Men, tänka sig att jag överlevde det också.

Annars hade vi en bra jul. Allt gick smidigt och bra i det mesta.
Var inte riktigt samma sak att fira jul hos Oscars familj som det är här, men det hade jag väl inte föväntat mig direkt. Alla presenter verkade uppskattade och vi fick fina grejer. Lite problematiska grejer dock.
Vi köpte två böcker till Oscars bror, Kalle. Kalle köpte varsinn bok till oss. En av dom två han fick av oss, var den samme som han köpte till Oscar (som han dessutom läst, och det var därför han visste den var bra och köpte till Kalle) så den tog dom med hem för att byta.
Sen upptäckte jag på tåget hem, när jag läste min bok, att runt sidan 30 blir det annat papper, större teckensnitt och allt står på norska! Gissa om jag blev förvånad? Mitt i en mening. Och det var inte ens samma bok. Så norska i 30 sidor och sen, mitt i en mening, hoppade det in i den riktiga (svenska) boken.
Gör knepigt, så där får vi be dom posta kvittot så vi kan byta här.

Men nu känner jag att det börjar bli lite brått.
Sitter här med dubbel-skinkmacka och försöker få i mig för att orka med timmarna på jobbet. Ska alldeles strax kila och då känns det som en bra idé att vara typ... påklädd.
Så jag tackar för mig och hoppas vi ses igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0